Ο υπουργός Çavuşoğlu δημοσίευσε ένα νέο μήνυμα έτους

Ο Υπουργός Γεωργίας και Φυσικών Πόρων Nazım Çavuşoğlu δημοσίευσε ένα νέο έτος μήνυμα:

Αγαπητοί άνθρωποι, αφήνουμε πίσω μια πολύ δύσκολη χρονιά. Η επιδημία Covid-19, η οποία επηρέασε τον κόσμο, μας υπενθύμισε για άλλη μια φορά πόσο κρίσιμος είναι ο τομέας της γεωργίας και της κτηνοτροφίας για την οικονομία.

Η επιδημία αποκάλυψε τη σημασία της γεωργικής στήριξης, την ευρεία χρήση της τεχνολογίας στον τομέα και ορισμένες πρακτικές για την ενίσχυση της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων, προκειμένου να είναι αυτάρκης στα τρόφιμα.

Όπως στο παρελθόν, θα παραμείνουμε δίπλα στην παραγωγή και τους παραγωγούς μας το 2021 και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους αγρότες μας, τους κτηνοτρόφους και τους ψαράδες.

Η εστίασή μας στο νέο έτος θα είναι η ανακούφιση των αρνητικών επιπτώσεων που οφείλονται στην παραγωγή υπό επιδημικές συνθήκες, στη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και στο άνοιγμα του δρόμου για τον παραγωγό και την παραγωγή.

Ελπίζω ότι το 2021, το οποίο θα εισέλθουμε με νέες ελπίδες και προσδοκίες, θα είναι ένας χρόνος στον οποίο οι άνθρωποι μας θα περάσουν στην υγεία και την ευημερία.

Ναζίμ Κάβουσογλου

Υπουργός Γεωργίας και Φυσικών Πόρων

.Source