Ο υπουργός TRNC Salk Ali Pilli απομακρύνθηκε από απεργία

Ο Μπαμπακάν Σανέρ υπέστη αλλαγή στο υπουργικό συμβούλιο, σύμφωνα με γραπτή δήλωση της Διεύθυνσης του Γραφείου Πατέρα και Δημοσίων Υποθέσεων.

Ο Σανέρ έβγαλε την απεργία του υπουργού Σάλκ Πίλι και αντίθετα χτύπησε τον Στέλ Μπάιντρλκ και τον υπουργό Μεταφορών.

Ο αναπληρωτής του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (UBP) του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (UBP), Επίσημος Canaltay διορίστηκε στις Απεργίες του Υπουργείου Bayndrlk και Μεταφορών.

Ο Πρόεδρος της ΤΔΒΚ Ersin Tatar ενέκρινε την απόφαση για την αλλαγή του υπουργικού συμβουλίου.

Ο Μπαμπακάν Σανέρ είπε, “Ο Sayn Ali Pilli έχει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον λαό μας ως Υπουργός Υγείας για σχεδόν 20 μήνες. Τον ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τις υπηρεσίες του. Η πανδημία, η οποία έχει πλήξει ολόκληρο τον κόσμο για περίπου ένα χρόνο, έχει επίσης τη ζωή στη χώρα μας. Θεώρησα σκόπιμο να κάνω μια αλλαγή στο ντουλάπι, καθώς νόμιζα ότι θα ήταν επωφελές τόσο για τη μπαταρία όσο και για τη χώρα μας. ” χρησιμοποιημένες εκφράσεις.

Ο Σάνερ δήλωσε ότι πιστεύει ότι ο στύλος, ο οποίος έχει υπηρετήσει στο λαό της ΤΔΒΚ ως υπουργός και ως υπουργός για χρόνια, θα κάνει τη νέα του απεργία με επιτυχία, και σημείωσε ότι θα είναι επιτυχής στον Υπουργό Bayndrlk και Μεταφορών με τον εμπειρία στο Canaltay.

Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε την επιδημία το συντομότερο δυνατόν “

Ο Saner είπε, “Όπως ανέφερα πάντα, στόχος μας είναι να επιβιώσουμε και να ανυψώσουμε το κράτος μας, να ξεπεράσουμε την επιδημία όσο το δυνατόν συντομότερα και να φτάσουμε στο επίπεδο της οικονομικής ανάπτυξης που του αξίζει το συντομότερο δυνατό. βρέθηκαν στην αξιολόγηση. ΑΑ

Source