Ο Φανιέρος έλαμψε και βροντή. Τρώμε 1-2 … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο πρόεδρος της Ερμής Λουκάς Φανιέρος αποκλείστηκε από την ομάδα επειδή δεν έγινε δεκτός από το KOP για εγγραφή ως Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής.

Σε μια συνομιλία με το Super Sport FM, ο ισχυρός άντρας της ομάδας του Αραδίπου έλαμψε και βροντήθηκε προς την Ομοσπονδία, τονίζοντας ότι από σήμερα θα δουν έναν άλλο Φανέιρο.

“Η FIFA αποφάσισε ότι οι παίκτες έχουν το δικαίωμα να κάνουν τρεις μεταγραφές, καθώς δεν ισχύει για τους κανονισμούς του ΚΚΚ, երկու δύο μεταφορές ανά παίκτη είναι έγκυρες. Τι κάνει εκεί για να μας κάνει ευτυχισμένους; Οι ομάδες έχουν προβλήματα, η καταστροφή ομάδων και παικτών δεν ισχύει για το KOP. Ο παίκτης ήρθε από τη Βραζιλία με τη σύζυγό του, έκανε 15 δοκιμές, δεν τον αφήσαμε να πάει στην Ελλάδα, τώρα του λέμε ότι δεν μπορεί να παίξει. Το KOP λέει ότι είναι δύσκολο να πολεμήσεις γιατί δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον χάρτη. Ο παίκτης θέλει να φύγει τώρα, αυτό δεν είναι το πρόβλημα, πολλοί παίκτες », ήταν η αρχική του θέση και μετά τους έβαλε στις ακόλουθες διαδικασίες.

Τι βάζουμε λοιπόν στον χάρτη; Πόσα χρήματα θα λάβουμε; Γιατί δεν βάλαμε αυτόν τον όρο με τον τρόπο που έχουν άλλες χώρες; Όταν παρακολουθούμε, παίρνουμε μια μονομερή απόφαση, αφήστε τους να αποφασίσουν. Θα κυνηγήσω αυτόν τον παίκτη, αλλά φωνάζω για να με ακούσουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Από σήμερα θα δουν ένα άλλο Faniero. Είμαι ο ηγέτης της ομάδας πρώτης κατηγορίας, θα απαιτήσω τα δικαιώματά μου. Από σήμερα δηλώνω κατά της Ομοσπονδίας. Ζητάμε από τους παρατηρητές να μην επιβάλουν πρόστιμα για 2-3 χρόνια, όχι μόνο αυτό. Θέλω να δω ποιοι είναι οι παρατηρητές, ποιοι είναι οι συγγενείς τους. Καλώ το KOP να αφαιρέσει τα ονόματα. Πηγαίνουμε σε συναντήσεις εκεί, τρώμε 1-2 σάντουιτς χωρίς τυρόπιτα, είναι βολικά 1-2, ό, τι θέλουν, գնում πάμε. “Σου είπα σήμερα, άλλος ένας Φανιάρος.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source