Ο Φανιέρος καρφώθηκε … Ο ΑΠΟΕΛ έφυγε από τα στοιχήματα Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Lucas Fanieros μίλησε για την απόφαση σχηματισμού δώδεκα ομάδων στο επόμενο πρωτάθλημα και τη νίκη επί της Doxa.

Σε δήλωση προς την SuperSport Fm, ο ισχυρός της Ερμής είπε αρχικά: Είδα μια παθιασμένη ομάδα στο γήπεδο, μια ομάδα που ήθελε να σκοράρει. Ήταν ένα πολύ σημαντικό τρίγωνο. “

Συνέχισε. “Μερικοί που δεν θέλουν οι δεκατέσσερις ομάδες της κατηγορίας να το δουν επειδή θέλουν να παίξουν μόνοι τους, απλώς και μόνο επειδή δεν τους αρέσει ο ανταγωνισμός. “Αυτό που θέλουν είναι να παίξουν μεμονωμένα παιχνίδια και να αποφασίσουν μόνοι τους για τους ευρωπαϊκούς αγώνες, ενώ οι μικρές ομάδες παραμερίζονται σε μικρές κατηγορίες.”

Σημείωσε ότι “οποιαδήποτε ομάδα που πηγαίνει στη δεύτερη κατηγορία θα είναι καταστροφή, ορισμένοι δεν ενδιαφέρονται, αλλά μόνο για την τσάντα τους. Πρέπει να υπάρχουν πέντε ή έξι ομάδες, πρέπει να λαμβάνουν τις διαφημίσεις. “

Όσον αφορά το ζήτημα της κατάταξης τεσσάρων ομάδων, είπε, «Μιλάμε για το APOEL, γιατί ήταν μια ομάδα που ήταν μαζί μας στις πρώτες δέκα αποφάσεις. Μας διαβεβαίωσε ότι θα μας υποστήριζε, αλλά λίγες μέρες αργότερα πήρε μια άλλη απόφαση – είναι δικό τους δικαίωμα. Δεν θα είμαστε αδρανείς καθώς έρχεται το καλοκαίρι, άλλες γενικές συναντήσεις όπου θα ζητήσουμε κάποια πράγματα και θα τα λάβουμε. “Η ΑΕΚ και η ΑΕΛ κατάλαβαν το πρόβλημα, επειδή έπρεπε να διορθώσουν κάποια πράγματα λόγω της επιδημίας.”

Τόνισε ότι «η ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματα της, καθώς είναι ωραίο να πούμε ότι η APOEL πήρε την απόφασή της, αλλά δεν ήταν η απόφαση που έλαβε από την αρχή. Μετρήσαμε τις ψήφους, είπαμε ότι θα περάσει λόγω του APOEL, ήταν και η Πάφος. Φυσικά, η Πάφος επέλεξε αυτήν την απόφαση επειδή είχε καταγγελίες από πέρυσι. Ας δούμε πώς εξελίσσονται τα πράγματα στη δεύτερη ομάδα, καταλαβαίνουν οι άνθρωποι. Είμαστε θυμωμένοι: απογοητευμένοι επειδή κατέστρεψαν τις ομάδες που θα πάνε στην κατάταξη և ακόμη και μια επιδημία. Το πιο λογικό ήταν να πέσουν δύο ομάδες, όπως είπαμε στην αρχή, για να ανέβουν δύο, και στη συνέχεια για την αναδημιουργία των ομάδων, για να παίζουν περισσότεροι Κύπριοι με περισσότερη δράση, όπως τώρα. “Μερικοί άνθρωποι, επειδή θέλουν να παίξουν με τον τρόπο που θέλουν, βλέπουμε επίσης προληπτικά αποτελέσματα.”

Όσον αφορά τη νίκη επί της Ντόξας, είπε: “Ο Νίκολας Μαρτίδης άλλαξε πολύ. Υπάρχουν πολλά άτομα στην ομάδα, δεν συμφωνώ με ένα άτομο να παίρνει αποφάσεις στην ομάδα, αναφέρομαι στον προπονητή. Κάθε προπονητής προπονητή πρέπει να πει կարծ έχει 95% να καθοδηγήσει το μέρος που πρέπει να γίνει, και το άλλο 5% να βοηθηθεί από τον βοηθό, τη διεύθυνση այլ άλλα άτομα που είναι υπεύθυνα. “Δύο μάτια με οκτώ μάτια είναι καλύτερα.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source