Ο φυγάς ύποπτος θα κρατηθεί για 8 ακόμη ημέρες

Ο φυγάς ύποπτος θα κρατηθεί για 8 ακόμη ημέρες

Παρατάθηκε η περίοδος κράτησης του Χουσεΐν Καραμάν, ο οποίος βρέθηκε ότι διαμένει παράνομα στην Αμμόχωστο κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου.

Ο φυγάς ύποπτος θα κρατηθεί για 8 ακόμη ημέρες

Νάντι Μπαχάδι

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται εναντίον του Χουσεΐν Καραμάν, ο οποίος βρέθηκε ότι διέμενε στη χώρα χωρίς άδεια από το 2018 κατά τη διάρκεια του ελέγχου που διενήργησε αστυνομική ομάδα στην Αμμόχωστο την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα.

Μια επιπλέον περίοδος κράτησης 8 ημερών παρασχέθηκε για τον ύποπτο, ο οποίος παραπέμφθηκε ενώπιον του δικαστή στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Μαγκούσας με την κατηγορία της «διαμονής στην ΤΔΒΚ χωρίς άδεια».

Η αστυνομία ανακοίνωσε στο δικαστήριο ότι αναμένεται εντολή απέλασης για τον ύποπτο.

Παρά τη λήξη της θεώρησης 90 ημερών, δεν έφυγε

Ο αστυνομικός Cafer Erenköylü, ο οποίος διερεύνησε το περιστατικό, έκανε δήλωση ενώπιον του δικαστηρίου, κατά τη διάρκεια του ελέγχου μετανάστευσης κατά του υπόπτου, ο οποίος κλήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση της Αμμοχώστου ως αποτέλεσμα του ελέγχου που διενήργησαν οι αστυνομικές ομάδες στην Αμμόχωστο στις 25 Δεκεμβρίου 2020, ο ύποπτος Hüseyin Karaman δεν έχει επιτραπεί στη χώρα από τις 10 Οκτωβρίου 2018. ανακοίνωσε ότι ήταν αποφασισμένος ότι έζησε. Αναφέροντας ότι ο ύποπτος ήρθε στη χώρα με τουριστική βίζα 90 ημερών και δεν έχει φύγει από τότε, ο Erenköylü δήλωσε ότι οι απαραίτητες διαδικασίες για την εξαγωγή του υπόπτου έχουν ολοκληρωθεί, αλλά η επιστολή εξαγωγής δεν έχει φτάσει ακόμη. Σημειώνοντας ότι θα συνεχίσει να διαπράττει το ίδιο έγκλημα εάν απελευθερωθεί ο ύποπτος, ο Erenköylü ζήτησε να κρατηθεί ο Karaman από την αστυνομία για 8 ακόμη ημέρες.

Άλλες ειδήσεις FORENSIC NEWS

.Source