Ο Χάσικος αντιτίθεται στον Οδυσσέα. “Τι είσαι …” Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος έλαμψε εναντίον του Γενικού Ελεγκτή του Καλοτύρου μετά τη σύναψη του Καλογείρου, ο οποίος ελέγχει το πιστοποιητικό του Γραφείου Ελεγκτή.

Η Υπηρεσία Ελέγχου μίλησε για ένα ελλιπές και προβληματικό συμπέρασμα, ενώ ταυτόχρονα ζητούσε συγνώμη από εκείνους που προσπαθούν να δυσφημίσουν τις εκθέσεις του Οργανισμού.

Από την πλευρά του, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στην ανάρτησή του στο Twitter προτρέπει όλους να συγκρίνουν το εύρημα με την αναφορά του, σημειώνοντας ότι υπάρχουν προφανείς παραβιάσεις των κριτηρίων, τα οποία εξαφανίζονται.

Ο Σωκράτης Χάσικος απάντησε στον Οδυσσέα Μικαηλίδ, στον οποίο έχει ανατεθεί τα καθήκοντα του Υπουργού Εσωτερικών για σημαντικό χρονικό διάστημα, ο οποίος κάλεσε τον ελεγκτή να είναι θεσμικό όργανο που υπηρετεί, ενώ ταυτόχρονα μίλησε για την εμμονή και την επιμονή.

“Αν κριθείς και κριθείς, το σέβομαι αυτό. Εσείς և η GE ισούται ում υποτιμάται όπως ο τελευταίος πολιτικός. Σε τελική ανάλυση, τι είσαι πολιτικός; δημοσιογράφος; Αφήστε τον Πάπα να είναι αλάθητος; «Τέλος, σεβαστείτε τον θεσμό που υπηρετείτε, μακριά από την εμμονή και την επιμονή», έγραψε ο Σωκράτης Χάσικος.

Source