Ο χαμένος γέρος βρέθηκε νεκρός στην άβυσσο

Διαφήμιση

KAHRAMANMARAŞ (AA) – Αποκαλύφθηκε ότι ο γέρος, ο οποίος κατατέθηκε για εξαφάνιση στην περιοχή Ekinözü του Kahramanmaraş, έπεσε σε ένα βράχο 250 μέτρων με το αυτοκίνητό του και έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, ο Ali K. (75) εγκατέλειψε την αγροτική συνοικία Kabaktepe της περιοχής Ekinözü, όπου πήγε να περάσει τον περιορισμό του Σαββατοκύριακου, στο όχημά του με πινακίδα 46 VB 109 το πρωί. Οι συγγενείς του Ali K, ο οποίος δεν επέστρεψε στο σπίτι του στην περιοχή Elbistan όπου έζησε, ανέφεραν εξαφάνιση στην χωροφυλακή.

Ως αποτέλεσμα των αναζητήσεων που έγιναν με τη συμμετοχή ομάδων Διοίκησης Επαρχίας Ekinözü, φύλακες ασφαλείας και κατοίκους της γειτονιάς, διαπιστώθηκε ότι το όχημα που χρησιμοποίησε ο Ali K έπεσε σε ένα βράχο 250 μέτρων στο δρόμο προς Kabaktepe Mahallesi Çınarlı Mezrası.

Ως αποτέλεσμα των ειδήσεων της χωροφυλακής, καθορίστηκε ότι ο Ali K πέθανε στον έλεγχο που έγινε από τις ιατρικές ομάδες που ήρθαν στο σημείο του ατυχήματος.

Το σώμα του Αλί Κ μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Κρατικού Νοσοκομείου του Ελμπστάν για νεκροψία.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source