Ο Χασάν Σουνγκούρ εξήγησε ότι ο καθορισμένος ελάχιστος μισθός είναι έγκυρος.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Εργοδοτών Χασάν Σουνγκούρ συμμετείχε στο πρόγραμμα «Headline +» που μεταδόθηκε μέσω BRT μέσω τηλεφώνου και έκανε δηλώσεις σχετικά με τη συνεδρίαση της Επιτροπής Καθορισμού Ελάχιστων Μισθών

Sungur, στη χώρα Κορωνοϊός Δηλώνοντας ότι δεν παρευρέθηκαν στη συνάντηση λόγω της επιδημίας, δήλωσε ότι η απαρτία επιτεύχθηκε με τη συμμετοχή της εργατικής πλευράς.

Εκφράζοντας ότι η απόφαση ελήφθη με την επίτευξη της απαρτίας, ο Sungur είπε, «Το κράτος πραγματοποίησε τη συνάντηση για να κάνει την πλευρά των εργαζομένων ευτυχισμένη. Ενώ το κράτος συμμετείχε στην ψηφοφορία με 5 άτομα, η συνδικαλιστική οργάνωση διευκρίνισε το ζήτημα λέγοντας γιατί η εργατική ένωση παρευρέθηκε σε συνάντηση με 4 άτομα και πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία ».

Δηλώνοντας ότι η εγκατάλειψη της συνάντησης δεν σημαίνει ότι η συνεδρίαση θα αποσυρθεί, ο Χασάν Σουνγκούρ είπε, «Θα το σκεφτόταν χωρίς να παρέχουν απαρτία και να ψηφίσουν. Ζητήσαμε από τους δικηγόρους να ισχύει ο ελάχιστος μισθός ».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Εργοδοτών Sungur είπε: «Θέλουν να καλύψουν τα λάθη τους δημιουργώντας ένταση μεταξύ του εργαζόμενου και του εργοδότη. Δεν πρέπει να υπάρχει εχθρότητα κεφαλαίου. Οι καλές σχέσεις πρέπει να αποκατασταθούν μεταξύ των εργαζομένων και των εκπροσώπων των εργοδοτών όπως ήταν κάποτε.

.Source