Ο χειρότερος σειριακός δολοφόνος στις Ηνωμένες Πολιτείες πέθανε

Στην ηλικία των 80 ετών, πέθανε ο Samuel Little, ο χειρότερος σειριακός δολοφόνος στην ιστορία των ΗΠΑ

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ CYPRUS ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Ο άντρας που περιγράφεται από την Ομοσπονδιακή Αστυνομία των ΗΠΑ ως ο χειρότερος σειριακός δολοφόνος στην ιστορία των ΗΠΑ, ο Samuel Little, ο οποίος ομολόγησε 93 δολοφονίες, πέθανε χθες, Τετάρτη, σε ηλικία 80 ετών στη διοίκηση του Cal Penitentiary.

Η αιτία του θανάτου του θα καθοριστεί μετά την αυτοψία στην περιοχή του Λος Άντζελες, όπου βρίσκεται στη φυλακή από το τέλος του 2014.

Ο Σάμουελ Λίτλετ ομολόγησε ότι σκότωσε 93 άτομα, τα περισσότερα από τα οποία ήταν γυναίκες, και η ομοσπονδιακή αστυνομία, το FBI, επιβεβαίωσε ότι ήταν υπεύθυνος για τουλάχιστον 50 από αυτές τις δολοφονίες.

Αυτός ο πρώην μπόξερ σκότωσε τα θύματά του, συχνά απομονωμένες γυναίκες από μειονότητες, χτυπώντας τους σκληρά και στραγγαλίζοντας τους.

Ο Samuel Little εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης από το 2014, όταν κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε για δολοφονία τριών γυναικών. Αλλά αργότερα διεκδίκησε την ευθύνη για δεκάδες άλλες δολοφονίες που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 1970 και 2005 σε 15 πολιτείες των ΗΠΑ, οι περισσότερες από τις οποίες δεν έγιναν απαρατήρητες.

Η αστυνομία πιστεύει ότι όλες οι ομολογίες του Little είναι αξιόπιστες · έχουν δημιουργήσει έναν ιστότοπο όπου μπορείτε να δείτε τις ομολογίες του δολοφόνου, που λέει με μεγάλη ακρίβεια, και μερικές φορές με χαμόγελο, οι δολοφονίες, τα θύματα των οποίων δεν έχουν βρεθεί ακόμη. Τα πορτρέτα του δολοφόνου δημοσιεύθηκαν επίσης σε μια προσπάθεια εύρεσης των θυμάτων του.

Πολλοί από αυτούς τους θανάτους θεωρήθηκαν αρχικά ως αποτέλεσμα υπερβολικής δόσης, είτε από ατύχημα είτε από απροσδιόριστες αιτίες. “Δεν βρέθηκαν ποτέ πτώματα”, ανέφερε ο ιστότοπος του FBI.

Ο Samuel Little, επίσης γνωστός ως Samuel McDowell, συνελήφθη για πρώτη φορά το 2012 στο Κεντάκι Κέντρο Άστεγων. Μεταφέρθηκε αργότερα στην Καλιφόρνια ως έμπορος ναρκωτικών.

Όταν βρέθηκε εκεί, ίχνη DNA επέτρεψαν στις αρχές να τον συνδέσουν με τρεις άγνωστες περιπτώσεις. και πνίγηκε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Source