Ο χρυσός διέγραψε τις απώλειες του Φεβρουαρίου

Ο χρυσός ακολουθεί μια οριζόντια πορεία μετά από άνοδο τριών ημερών, με προσδοκίες για το πακέτο τόνωσης των ΗΠΑ και αύξηση του πληθωρισμού. Ο γραμμάριος χρυσός, από την άλλη πλευρά, σταματά με την οριζόντια πορεία των τιμών USD / TL και παγκόσμιου χρυσού, ενώ οι τιμές του αργύρου αυξάνονται ελαφρώς.

Ενώ η διοίκηση του Τζο Μπάιντεν περνά τις πρώτες εβδομάδες της στο γραφείο αγωνιζόμενη να ξοδέψει περισσότερα κρούσματα, παρά τις προειδοποιήσεις ότι η οικονομία θα μπορούσε να γίνει πολύ καυτή, οι Δημοκρατικοί που υποστηρίζονται από τον Πρόεδρο Μπάιντεν προσπαθούν να επιταχύνουν τη διαδικασία για επιταγή 1400 δολαρίων. Οι Δημοκρατικοί σκοπεύουν να ψηφίσουν ολόκληρο το πακέτο τόνωσης στη Βουλή των Αντιπροσώπων στις 22 Φεβρουαρίου.

Με τα αυξανόμενα επιτόκια του δολαρίου και των ομολόγων του Δημοσίου των ΗΠΑ, η ουγγιά χρυσού ήταν σε θέση να ανακάμψει πάνω από τα επίπεδα των 1.840 δολαρίων, αφού έπεσε στα χαμηλότερα επίπεδα των 2 μηνών τις τελευταίες εβδομάδες. ,

Η Silver ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα με μόλις 27 $ την ουγγιά, μετά την οποία αυξήθηκε απότομα σε σχεδόν 28 $ την ουγγιά. Το ασήμι αυξήθηκε περισσότερο από 2% την Τρίτη το απόγευμα και αυξήθηκε 0,5% την Τετάρτη.

Ο γραμμάριος χρυσός, μετά την έναρξη του Φεβρουαρίου περίπου 435 TL, μειώθηκε στα 410 TL με τη μείωση του δολαρίου / TL. Ο γραμμάριος χρυσός έχει αυξηθεί κατά περίπου 2 τοις εκατό από τις αρχές της εβδομάδας, φτάνοντας περίπου τα 420 TL.

ΧΡΥΣΗ ΤΙΜΗ ONS

Οι τιμές του χρυσού διαπραγματεύονται περίπου στα 1.843,92 δολ. Η ουγγιά, αυξάνοντας κατά 0,30 τοις εκατό στις 07:59, με προσδοκίες για το πακέτο τόνωσης των ΗΠΑ και αύξηση του πληθωρισμού. Η ουγγιά του χρυσού επιστρέφει στο επίπεδο που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο με την ανοδική πορεία αυτή την εβδομάδα.

ΧΡΥΣΗ ΤΙΜΗ ΓΡΑΜΜΟΥ

Μετά την έναρξη αυτής της εβδομάδας περίπου 410 TL, το γραμμάριο χρυσού έχει εξελιχθεί σε 419 TL με αύξηση 2 τοις εκατό από την αρχή της εβδομάδας. Ο γραμμάριος χρυσός αυξήθηκε 0,3% την Τετάρτη.

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΤΙΜΗ

Η Silver είχε ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα με λιγότερο από 27 $ την ουγγιά, αφού πήρε μια πονηρή πορεία με τις ροές Reddit την περασμένη εβδομάδα. Οι τιμές του αργύρου διαπραγματεύονται στα 27,37 δολ. Η ουγγιά, αύξηση 0,4% την Τετάρτη μετά την πτώση 2,16% την Τρίτη το απόγευμα.

Πηγή: Bloomberg HT

.Source