Ο Χρύσης Μιχαήλ προειδοποίησε για παραίτηση μετά το ΑΠΟΕΛ.

Ο προπονητής της Καρμιώτισσας Κρις Μιχαήλ είπε ότι ήταν περήφανος για τους παίκτες του μετά την ιστορική νίκη 1-0 επί της ΑΠΟΕΛ. Αφού επαίνεσε τον Κύπριο προπονητή, τόνισε στους παίκτες του ότι εκπαιδεύονταν ακόμη και κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, αλλά είπε με έντονο τρόπο ότι εάν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα σχετικά με τις συνθήκες προπόνησης της ομάδας, θα παραιτηθεί.

Αναλυτικές ανακοινώσεις

“Πρέπει να μιλήσω με τον πρόεδρο, αν και ορισμένα πράγματα δεν θα διορθωθούν, θα παραιτηθώ. Δεν μιλάμε για οικονομικά, πληρωμές ή μεταφορές. Δεν έχουν το δικαίωμα να μην έχουν ποδοσφαιρικές συνθήκες πρώτης κατηγορίας, να εκπαιδεύονται σε αγροτικές περιοχές. Απευθύνω έκκληση σε όλους τους υπεύθυνους, την Ομοσπονδία, την κοινότητα των Πολεμιδιών. Έρχονται υποσχέσεις, είμαστε κουρασμένοι από τη νύχτα, δεν ξέρουμε πού θα προπονηθούμε την επόμενη μέρα. Τώρα δεν μπορώ πλέον να ελέγξω αυτήν την κατάσταση! Σέβομαι τη δουλειά μου, σέβομαι αυτά τα παιδιά. “Εάν αυτή η κατάσταση δεν αλλάξει, πρέπει να φύγω.”

Ο Χρύσης Μιχαήλ ξεκίνησε τη θέση του εκφράζοντας θαυμασμό για τους παίκτες του. «Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς. Δεδομένου ότι πέρασε το APOEL, ήταν σίγουρα μια ομάδα αναγκαιότητας στο γήπεδο, αλλά συνειδητοποιείς ότι εξακολουθεί να είναι το APOEL. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από τους παίκτες μου που είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν το παιχνίδι. Φυσικά, με την πάροδο του χρόνου, το άγχος μας μας ξεπέρασε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μας πιέστηκαν, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μας έδωσαν πολλές ευκαιρίες. Εύχομαι καλή τύχη στο APOEL. Είναι μια υπέροχη ομάδα, θα βρουν το δρόμο τους. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου. “Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά που ήταν στο γήπεδο ακόμη και τα Χριστούγεννα.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source