Ο χωρικός Korkuteli διαμαρτύρεται για τη μεταχείριση ως «μολυσμένος»

Ο χωρικός Korkuteli διαμαρτύρεται για τη μεταχείριση ως «μολυσμένος»

Οι χωρικοί του Korkuteli παραπονιούνται ότι όλοι οι χωρικοί αντιμετωπίζονται ως μολυσμένοι, αντιδρώντας στην προφανή αποκρυπτογράφηση των ονομάτων των περιπτώσεων που ήταν θετικές στο χωριό.

Ο χωρικός Korkuteli διαμαρτύρεται για τη μεταχείριση ως «μολυσμένος»

Νάντι Μπαχάδι

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Επηρεάζοντας τη χώρα μας καθώς και σε όλο τον κόσμο Κορωνοϊός Στη διαδικασία, ενώ οι προσπάθειες προστασίας από τον ιό συνεχίζονται, από την άλλη πλευρά, οι συζητήσεις σχετικά με το εάν θα αποκρυπτογραφήσουν τα άτομα που έχουν συλληφθεί και αγωνίζονται με τον ιό συνεχίζουν να αποκρυπτογραφούνται.

Στο χωριό Korkuteli Κορωνοϊός Με την ανίχνευση της υπόθεσης, οι χωρικοί αντέδρασαν στην αποκάλυψη των ονομάτων των εν λόγω ατόμων στη δήλωση που έκανε ο δήμαρχος İnönü Ali cncü στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και παραπονούνται ότι όλοι οι χωρικοί αντιμετωπίζονται ως «μολυσμένοι», αν και υπάρχουν περιπτώσεις σε πολλά χωριά σε όλη τη χώρα.

“ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

Σχετικά με το θέμα Cyprus PostΟ Fettah Karakuzu, επικεφαλής του Korkuteli, δήλωσε ότι όλοι οι χωρικοί αντέδρασαν στη σαφή αποκρυπτογράφηση των ονομάτων του δήμαρχου İnönü Ali Öncü, με τον οποίο ήταν συνδεδεμένο το χωριό. “Υπάρχουν περιπτώσεις σε πολλά χωριά της χώρας, αλλά γιατί οι χωρικοί μου αποκρυπτογραφούνται όταν ανακοινώνονται αριθμοί και όχι ονόματα;” Ο Karakuzu είπε ότι ο αριθμός των περιπτώσεων που παρατηρήθηκαν στο χωριό από το αεροδρόμιο Ercan δεν είναι υψηλός.

Ο Karakuzu, χρησιμοποιώντας τις εκφράσεις “Οι άνθρωποι του χωριού μου έχουν επίγνωση του ιού και όλοι εφαρμόζουν τις ατομικές προφυλάξεις τους, δεν υπάρχει πανικός στο χωριό”, δήλωσε ότι όλοι οι άνθρωποι του χωριού αντιμετωπίστηκαν ως μολυσμένοι και έγιναν θύματα κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Σημειώνοντας ότι ένας χωρικός που πηγαίνει στο παζάρι δεν επιτρέπεται να μπαίνει στο κατάστημα μόνο και μόνο επειδή προέρχεται από το χωριό Korkuteli, ο Karakuzu σημείωσε ότι αυτή η πανδημία μπορεί να ξεπεραστεί με ενότητα, προσοχή, προφύλαξη και κατανόηση.

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source