Ο ύποπτος έκανε δήλωση στο δικαστήριο της Κερύνειας σχετικά με την είδηση ​​πλαστών εγγράφων

Ο Μπαρίς Σαχίν και ο επιχειρηματίας Ντέρβις Αμπιντίν, οι οποίοι παραλήφθηκαν στο δικαστήριο στις 23 Δεκεμβρίου, και ο Ντέρβις Αμπιντίν, που μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο της Girne, δήλωσαν σχετικά με το περιστατικό. Ο Ντέρβις Αμπιντίν δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη στις 23 Δεκεμβρίου με εντελώς παρανόηση ως αποτέλεσμα παραπληροφόρησης.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΚΑΦΗ

Ο Derviş Zeynel Abidin διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Bumerang Travel Club Ltd. Με άλλα λόγια, ο Barış Şahin, ο οποίος είναι βοηθός της επιχείρησης που ονομάζεται Cratos Hotel, όπως κάθε χρόνο πραγματοποιεί τις συναλλαγές παραχώρησης χαρτοπαικτικών λεσχών, είναι 45% Utku και Ayla Bozo partnerslu, συνεργάτες της εταιρείας, και οι υπόλοιποι μέτοχοι είναι ο αδελφός του mailsmail Zeynel Abidin και ο αστυνομικός χαρακτήρας που τον ανήκει Derviş Abidin. Είπε ότι είχε λάβει τα έγγραφα και ότι έπρεπε να υποβληθούν στο Κρατικό Κτηματομεσιτικό Γραφείο για τις απαραίτητες διαδικασίες. Ο Ντέρβις Αμπιντίν δήλωσε ότι σίγουρα δεν πλαστοποίησε τα έγγραφα και τα έθεσε σε κυκλοφορία, όπως έκαναν κάθε χρόνο, αλλά δεν ήξεραν ότι χρειάζονταν πληρεξούσιο για να λάβουν αυτό το έγγραφο και ότι δεν προειδοποιήθηκαν ότι ζητήθηκε σχετική πληρεξούσιο από την αστυνομία.

Ο Ντέρβις Αμπιντίν δήλωσε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των εγγράφων, η αστυνομία τον κάλεσε στο τηλέφωνο και επιβεβαίωσε εάν ενημερώθηκε ότι ζητήθηκαν τα έγγραφα. Ο Derviş Abidin δήλωσε ότι τα έγγραφα χρησιμοποιήθηκαν για τις συναλλαγές της εταιρείας μετά τη λήψη τους και στη συνέχεια η αστυνομία τον κάλεσε ξανά και όταν ο Ismail Zeynel Abidin ζήτησε το έγγραφο πίσω, το πήραν πίσω από το αρχείο που είχαν δώσει για τις συναλλαγές και τα επέστρεψαν στην αστυνομία.

Ο Ντέρβις Αμπιντίν δήλωσε ότι προσπάθησε να εξηγήσει το περιστατικό πηγαίνοντας στην αστυνομία όταν έμαθε ότι ο αναπληρωτής του Μπαρίς Τσαχίν συνελήφθη μετά την καταγγελία που έγινε αργότερα, αλλά ότι συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο δικαστήριο. Δηλώνοντας ότι ο αδερφός του mailsmail Zeynel Abidin ήρθε στην αστυνομία τη νύχτα που ήταν υπό κράτηση και απέσυρε την καταγγελία, ο Derviş Abidin δήλωσε ότι το έγγραφο ήταν πρωτότυπο και αποκτήθηκε από την αστυνομία.

Δηλώνοντας ότι ο Ντέρβις Αμπιντίν δεν έχει κάνει ποτέ παράνομη δουλειά, δεν είχε ποτέ ποινικό μητρώο ή έγκλημα κατά του νόμου, και σε αυτήν την περίπτωση αποτελεί πλήρη παρανόηση.

.Source