Ο ύποπτος για διαρρήξεις πιάστηκε σε στέγη αυλής τζαμιού στην Προύσα

Διαφήμιση

ΜΠΟΥΡΣΑ (ΑΑ) – Ένας ύποπτος κλοπής, ο οποίος ανέβηκε πάνω από την οροφή που κάλυπτε την αυλή ενός τζαμιού στην Προύσα, απομακρύνθηκε με πυροσβεστικό όχημα και συνελήφθη.

Πολίτες που είδαν το άτομο να περπατάει στο σιντριβάνι του Τζαμιού Kuba στην περιοχή Yıldırım Kazim Karabekir ανέφεραν την κατάσταση στην αστυνομία.

Ο επικεφαλής του Γραφείου ληστείας της Διεύθυνσης Υποκαταστήματος Δημόσιας Ασφάλειας, ο οποίος ήρθε στην περιοχή, είπε ότι το πρόσωπο στο οποίο πλησίασαν από τον Κ. καθόρισε ότι.

Όταν οι ομάδες δεν μπόρεσαν να κατεβάσουν τον ύποπτο, ζήτησε βοήθεια από την πυροσβεστική υπηρεσία. Ο K.İ, ο οποίος συνελήφθη από πυροσβεστικό όχημα με καλάθι, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Διαπιστώθηκε ότι η τσάντα δίπλα στον ύποπτο περιείχε υλικά όπως σίδερο ψαλίδι και κατσαβίδια, τα οποία πιστεύεται ότι έχουν χρησιμοποιηθεί σε κλοπές και πολλά αντικείμενα που πιστεύεται ότι έχουν κλαπεί.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και με την εμφάνιση της πηγής, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source