Ο ύποπτος δολοφονίας του μέλους της σχολής Aylin Sözer μεταφέρθηκε στο δικαστήριο

πανό61

Δρ. Η ύποπτη, που συνελήφθη για δολοφονία του ακαδημαϊκού Aylin Sözer στο σπίτι της στο Maltepe, μεταφέρθηκε στο δικαστήριο.

Ο ύποπτος δολοφονίας του Aylin Sözer (48), Kemal A (32), του οποίου κόπηκε ο λαιμός και το πτώμα του δοκιμάστηκε να αποτεφρωθεί στο διαμέρισμα Baılarbaşı Mahallesi Karanfil Street Barış.

Ο ύποπτος, ο οποίος απομακρύνθηκε από τη Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης στο Gayrettepe, μεταφέρθηκε στο δικαστήριο της Ανατολίας με μέτρα ασφαλείας.

Εικόνες του υπόπτου δολοφονίας στην κάμερα ασφαλείας

Στο υλικό που δείχνει την οδό Bağlarbaşı Mahallesi Karanfil και το εσωτερικό του διαμερίσματος Barış, όπου το διαμέρισμα όπου διαπράχθηκε η δολοφονία, φαίνεται ότι ο ύποπτος δολοφονίας Kemal A ήρθε στο κτίριο στις 08.48 την ημέρα του συμβάντος και προσπάθησε να καλύψει το πρόσωπό του.

Μετά την προειδοποίηση ότι μια γυναίκα έγινε όμηρος και ξεκίνησε μια πυρκαγιά στο σπίτι, η πυροσβεστική, η αστυνομία και οι ιατρικές ομάδες στάλθηκαν στη σκηνή, η πυρκαγιά σβήστηκε ως αποτέλεσμα των εργασιών των ομάδων και αποφασίστηκε ότι η Aylin Sözer στο διαμέρισμα ήταν νεκρή.

Ενώ ο Κεμάλ Α., Που ήταν στο σπίτι, τέθηκε υπό κράτηση, έγινε κατανοητό ότι το σώμα του Σόζερ δοκιμάστηκε να αποτεφρωθεί μετά την κοπή του λαιμού του και οι φλόγες είχαν εξαπλωθεί στο σπίτι.

Source