Ο ύποπτος με ναρκωτικά στο αυτοκίνητό του μεταφέρθηκε στο δικαστήριο

Το αστυνομικό τμήμα του Ντεμιράν παρκάρει το όχημά του με επικίνδυνο τρόπο δίπλα τους, και ο ύποπτος Özgün Livaneli, ο οποίος είχε ναρκωτικά στην αναζήτηση του οχήματός του, παραδόθηκε στην αστυνομία όταν έμαθε ότι ερευνήθηκε. Ο ύποπτος τέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου χθες.

Λεπτομέρεια Special-Evolution Wedge

Ο αστυνομικός Ραμαζάν Καρασαλίχ, ο οποίος έδωσε ορκωτή μαρτυρία στο δικαστήριο, ανέφερε τα γεγονότα. Η αστυνομία δήλωσε ότι το όχημα του υπόπτου Özgün Livaneli σταθμεύθηκε επικίνδυνα κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα Demirhan στις 10.12.2020 και πραγματοποιήθηκε έρευνα στο όχημά του και ότι βρέθηκαν περίπου 2 γραμμάρια φαρμάκων τύπου κανναβιονιδίου και ότι προειδοποιήθηκε. Η αστυνομία είπε ότι ο καταζητούμενος ύποπτος παραδόθηκε στην αστυνομία και αναφέρθηκε για το εγκληματικό του έγκλημα. Η αστυνομία, δηλώνοντας ότι ο ύποπτος είχε κάποιες προφορικές δηλώσεις και ήταν καταζητούμενος, ζήτησε να κρατηθεί για 2 ημέρες.

Αξιολογώντας την κατάθεση που δόθηκε παρουσία του, ο Ανώτερος Δικαστής Cenkay İnan διέταξε να κρατηθεί ο ύποπτος για 2 ημέρες, έτσι ώστε η έρευνα να μπορεί να διεξαχθεί με ασφάλεια.

.Source