Ο ύποπτος ναρκωτικών Eyong θα κρατηθεί για 2 ακόμη ημέρες

Ο ύποπτος ναρκωτικών Eyong θα κρατηθεί για 2 ακόμη ημέρες

Παρατάθηκε η περίοδος κράτησης του Έλβις Νόσο Έιονγκ, ο οποίος συνελήφθη με ναρκωτικά στην Αμμόχωστο.

Ο ύποπτος ναρκωτικών Eyong θα κρατηθεί για 2 ακόμη ημέρες

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται εναντίον του ύποπτου Έλβις Νόσο Έιονγκ του Καμερούν, ο οποίος εντοπίστηκε από ομάδες ναρκωτικών και πιάστηκε με 7 γραμμάρια συνθετικών κανναβινοειδών σε αυτόν και στην κατοικία του, αφού έλαβε ειδοποίηση για ναρκωτικά στο χώρο στάθμευσης ενός εμπορικού κέντρου στην Αμμόχωστο .

Η περίοδος κράτησης του ύποπτου, ο οποίος ασκήθηκε ενώπιον του δικαστή στο Επαρχιακό Δικαστήριο Μαγκούσα με την κατηγορία της «παράνομης διάσωσης ναρκωτικών», παρατάθηκε για άλλες 2 ημέρες.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Ο αστυνομικός Μουσταφά Καβάζ, ο οποίος διενήργησε τη διερεύνηση του περιστατικού, δήλωσε στο δικαστήριο ότι 7 γραμμάρια συνθετικών ναναβινοειδών ναρκωτικών εντοπίστηκαν στον ύποπτο Έλβις Νόσο Ειόνγκ, ο οποίος εντοπίστηκε στις πληροφορίες που ελήφθη στις 6 Φεβρουαρίου 2021 και στο αναζήτηση έγινε στην κατοικία του.

Δηλώνοντας ότι ο ύποπτος παραδέχτηκε την ενοχή του δίνοντας εθελοντική δήλωση, ο Κάβαζ σημείωσε ότι ο ύποπτος προσήλθε ενώπιον του δικαστηρίου στις 7 Φεβρουαρίου και του δόθηκε περίοδο κράτησης 3 ημερών. Σημειώνοντας ότι τα φάρμακα που είχε στη διάθεσή του ο ύποπτος στάλθηκαν στο Κρατικό Εργαστήριο Χημείας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Κάβαζ σημείωσε ότι τα αποτελέσματα της ανάλυσης δεν έχουν ακόμη ληφθεί και ζήτησαν παράταση της περιόδου κράτησης λόγω της συνεχιζόμενης διερεύνησης του υπόπτου.

Άλλες ειδήσεις FORENSIC NEWS

.Source