Ο ύποπτος ξυπόλυτος στάλθηκε στη φυλακή

Ο ύποπτος χωρίς παπούτσια στάλθηκε στη φυλακή

Ο Hasan Barefoot, κατηγορούμενος ότι πήρε το όχημα που ανήκε στον Mustafa Ertunalılar στην Αμμόχωστο χωρίς άδεια και το μετέφερε στη νότια Κύπρο με παράνομα μέσα, απεστάλη στη φυλακή αφού δεν πληρούσε τους όρους εγγύησης

Ο ύποπτος ξυπόλυτος στάλθηκε στη φυλακή

Νάντι Μπαχάδι

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Η έρευνα εναντίον του υπόπτου Χασάν Γιαλιναγιάκ, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι πήρε το όχημα του Μουσταφά Ερτουναλίρ χωρίς άδεια και το μετέφερε στη Νότια Κύπρο τον Ιούλιο του 2020 στην Αμμόχωστο.

Ο ύποπτος Barefoot, ο οποίος τέθηκε ενώπιον του Στρατιωτικού Δικαστηρίου στη Λευκωσία με την κατηγορία “Cirkat” και “Παραβίαση της Στρατιωτικής Απαγορευμένης Ζώνης”, δόθηκε εγγύηση εν αναμονή της δίκης.

Το δικαστήριο διέταξε τον ύποπτο Hasan Yalınayak να πάει στο εξωτερικό και να κατασχέσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, δύο πολίτες της ΤΔΒΚ να υπογράψουν προσωπική εγγύηση 50 χιλιάδων TL και να πάνε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα μία φορά την εβδομάδα για να απελευθερωθούν υπό τον όρο ότι η απόδειξη βρίσκεται στο σώμα. Ο ύποπτος, ο οποίος δεν μπορούσε να εκπληρώσει τους όρους εγγύησης, στάλθηκε στη φυλακή ως άκυρος κρατούμενος.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ο αστυνομικός Ersoy Saydağ, ο οποίος διεξήγαγε τη διερεύνηση του περιστατικού, δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο ύποπτος Χασάν Γιαλιναγιάκ και ο συνεργάτης του Σαλίχ Μαβιντενίζ, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή, πήραν το όχημα του Μουσταφά Ερτουναλιλάρ με την πινακίδα DK 700 από το σπίτι του χωρίς άδεια στις 26 Ιουλίου 2020. ανακοίνωσαν ότι παραβίασαν τη στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη και διέσχισαν στη Νότια Κύπρο.

Ο Saydağ δήλωσε ότι ο ύποπτος Barefoot και ο συνεργός του Mavideniz είχαν ένα ατύχημα στη Λεμεσό αφού διέσχισαν στη Νότια Κύπρο με αυτοκίνητο και είπε ότι έφυγαν από το όχημα στο σημείο του ατυχήματος και έφυγαν.

Αναφέροντας ότι ο Μουσταφά Ερτουναλιλάρ έλαβε το όχημα από την Αστυνομία της Λεμεσού στις 14 Αυγούστου 2020, ο Saydağ δήλωσε ότι εντοπίστηκαν στο όχημα ορισμένα έγγραφα που ανήκουν στον ύποπτο Yalınakayak και ελήφθη εκκρεμή εντολή για τον ύποπτο και ο ύποπτος κηρύχθηκε το άτομο που ζητήθηκε. Τον Δεκέμβριο του 2020, ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Άλλες ειδήσεις FORENSIC NEWS

.Source