Ο ύποπτος του τροχαίου ατυχήματος που συνέβη χθες μεταφέρθηκε στο δικαστήριο

Ο ύποπτος Nnamdi Elvis Ekwedün, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με το τροχαίο ατύχημα που συνέβη στη Λευκωσία και είχε ως αποτέλεσμα σοβαρό τραυματισμό, ενώθηκε ενώπιον του δικαστηρίου.

Detay Special – Evolution Wedge

Ο αστυνομικός Nuri Hundal, ο οποίος κατέθεσε στο δικαστήριο σχετικά με το ζήτημα, μετέφερε τις πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό. Hundal Στις 30 Δεκεμβρίου 2020, περίπου στις 11.10 στη Λευκωσία, στον δρόμο διπλής λωρίδας κατά μήκος της οδού Atatürk, στη δεύτερη λωρίδα από τα αριστερά, το όχημα σαλούν με πλάκα αυτοκινήτου ZRK 694 μπροστά από την Capital Bank στην Κερύνεια, το οποίο βρίσκεται στα αριστερά του δρόμου που παρακολουθεί ο Nnamdi Elvis Ekwe. Στην αριστερή πλευρά του δρόμου προς την ίδια κατεύθυνση μπροστά του, μετέφερε το καροτσάκι του ήρεμου 18 μηνός Deniz Güçlü στη Λευκωσία και ο καροτσάκι συγκρούστηκε από τον Bayraktaroğlu και τον καροτσάκι με τη δεξιά μπροστινή γωνία του αυτοκινήτου του. Η αστυνομία ανέφερε στο δικαστήριο ότι το καροτσάκι μωρού, το οποίο πέταξε από την επίδραση της σύγκρουσης, χτύπησε 3 διαφορετικά οχήματα σταθμευμένα στο πεζοδρόμιο στα αριστερά του δρόμου. Ενώ ο αστυνομικός Hundal, Dilek Hatay Bayraktaroğlu, ο οποίος τραυματίστηκε ως αποτέλεσμα του ατυχήματος, απολύθηκε μετά τη θεραπεία πρώτων βοηθειών στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης του κρατικού νοσοκομείου, η Deniz GÜÇLÜ είπε ότι κρατήθηκε υπό παρακολούθηση στη μονάδα παιδιατρικής εντατικής θεραπείας λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας. Ο αστυνομικός οδηγός Nnamdi δήλωσε ότι ο Elvis Ekwe συνελήφθη και η έρευνα που ξεκίνησε εναντίον του συνεχίζεται, δηλώνοντας ότι ο τύπος και η φύση του εγκλήματος θα μπορούσε να αλλάξει και ζήτησε να κρατηθεί στην αστυνομία για 3 ημέρες για σκοπούς έρευνας.

Ο δικαστής Meltem Dündar, ο οποίος αξιολόγησε το μαρτύριο παρουσία σας, διέταξε τον ύποπτο να κρατηθεί στην αστυνομία για 3 ημέρες για σκοπούς έρευνας.

.Source