Ο 17χρονος «ρεαλιστής», ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, παραδέχτηκε την ενοχή του

Ομολόγησε ένοχος και για τις τέσσερις κατηγορίες εναντίον ενός 17χρονου άνδρα που συνελήφθη χθες βράδυ στη Λεμεσό για οδήγηση κάτω από ένα ρολόι 205 χιλιομέτρων υπό την επήρεια αλκοόλ χωρίς άδεια. Ο νεαρός απελευθερώθηκε με περιοριστικούς όρους, ενώ η ποινή θα ανακοινωθεί στις 7 Ιανουαρίου.

Το αυτοκίνητο ενός 17χρονου αγοριού ρωσικής προέλευσης βρέθηκε στις 9 μ.μ. Στις 10, στον παρακαμπτήριο δρόμο του Αγίου Αθανασίου, ως τμήμα του ελέγχου της κυκλοφορίας, κινείται με ταχύτητα 205 αντί 80 χλμ ανά ώρα, του σταμάτησε από αστυνομικές περιπολίες.

Αποδείχθηκε ότι ο νεαρός οδήγησε χωρίς άδεια οδήγησης ή πιστοποιητικό ασφαλείας, ενώ είχε υποβληθεί σε δοκιμή αλκοόλ με τελική βαθμολογία 18 mg αντί 9 mg.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο δικαστήριο το απόγευμα, όταν ένας 17χρονος άνδρας κρίθηκε ένοχος για επιτάχυνση, χωρίς άδεια οδήγησης, καθώς και για τη χρήση αλκοόλ στο αίμα του πάνω από το επιτρεπόμενο ποσοστό.

Το δικαστήριο αποφάσισε να τον απελευθερώσει με απαλλαγή μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, όταν θα καταδικαστεί για τέσσερα εγκλήματα.

Source