Ο 19χρονος Νίκολας είναι ποδοσφαιριστής που βγήκε … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Τα νέα για το θάνατο του 19χρονου Νικολάου Κωνσταντίνου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στη Λευκωσία, διέδωσε τη θλίψη στον Ολυμπιακό.

Σε δήλωση που εξέδωσε η ομάδα της Λευκωσίας, εξέφρασε τη λύπη της για το θάνατο του 19χρονου Νικολάου Κωνσταντίνου, ο οποίος πέθανε χθες το βράδυ σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Λευκωσία. Για αρκετά χρόνια, ο Νίκολας ήταν μέλος των Ακαδημιών μας, καθώς και μια μικρή ομάδα διεθνών μελών. “

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. Τραγωδία στην άσφαλτο … Τα όνειρα του 19χρονου στρατιώτη Νικολάου εξασθενίζουν

Ο Ολυμπιακός αναφέρει επίσης. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Η μνήμη του είναι αιώνια, αφήστε το φως να είναι η γη που θα τον καλύψει. “

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο ατυχής 19χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα μαζί με τον δεύτερο 19χρονο. Κάποια στιγμή, Κυριακή βράδυ 23. Γύρω στο 00, οι δύο νεαροί έχασαν τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να συγκρούστηκαν με το πεζοδρόμιο και μετά τον ηλεκτρικό πόλο.

Μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί που ήταν σε υπηρεσία ανακάλυψαν ότι ο Κωνσταντίνος είχε πεθάνει. Αναφέρεται ότι ο δεύτερος 19χρονος αντιμετωπίζεται σε σοβαρή κατάσταση.

Source