Ο 35χρονος νεαρός που έγινε εκατομμυριούχος με αυτά τα πέντε … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η διαχείριση εκατομμυρίων ανθρώπων που αξίζει σε ηλικία 35 ετών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αλλά ο Ντροκ το έκανε επειδή ακολούθησε πιστά τις συμβουλές της μητέρας του.

Το “Drok” είναι το ψευδώνυμο ενός λομπιστή 35 ετών που ζει στην Ουάσινγκτον, και σήμερα η αξία του εκτιμάται μόνο σε μερικά εκατομμύρια. Όπως είπε στο Business Insider, η μητέρα του αποσύρθηκε σε ηλικία 62 ετών και μπόρεσε να μειώσει την αξία του σε 7ψήφιο αριθμό. Η συμβουλή που του έδωσε μαζί με τη σκληρή δουλειά του, φυσικά, σύμφωνα με αυτόν, αρκεί για να γίνει εκατομμυριούχος σε ηλικία 35 ετών.

Ο Ντροκ περιγράφει τη μητέρα του ως τον «μόνο և μεγαλύτερο οικονομικό παράγοντα» της ζωής του, αποκαλύπτοντας σε μας τα 5 μυστικά που τον έκαναν επιτυχημένο.

1. Αυξήστε το εισόδημά σας

Η μητέρα του Ντροκ δεν έκανε μόνο μία δουλειά για να γίνει εκατομμυριούχος. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, αναγκάστηκε να εργαστεί και άλλες θέσεις πλήρους απασχόλησης ταυτόχρονα. Δούλευε συχνά νύχτες, ακόμη και Σαββατοκύριακα. Με άλλα λόγια, έκανε το καλύτερο δυνατό για να επιτύχει τον επιθυμητό στόχο του.

“Η έντονη ζωή του μου έδειξε ότι μπορώ να κάνω οτιδήποτε εκτός της κύριας δουλειάς μου 9-5”, δήλωσε ο 35χρονος. Η αξία της θυγατρικής του εκτιμάται σήμερα σε περίπου 40.000 $.

2. Χρησιμοποιήστε την ακίνητη περιουσία σας

Ο Drock και η σύζυγός του κατέχουν δύο ακίνητα που νοικιάζουν, αυξάνοντας έτσι το εισόδημά τους. Είναι μια στρατηγική παθητικού εισοδήματος building μετοχικού κεφαλαίου που υιοθέτησε από τη μητέρα του. Την έμαθε για τα οφέλη ταμειακών ροών και τα φορολογικά οφέλη τέτοιων επενδύσεων. Έτσι ο Drock αγόρασε την πρώτη του ιδιοκτησία το 2009. Ταυτόχρονα, κέρδιζε 30 $ 30.000 ετησίως.

“Η μητέρα μου με δίδαξε ότι ακόμη και οι μικροί επενδυτές μπορούν να είναι πολύ πιο κερδοφόροι επενδύοντας σε ακίνητα”, λέει. Το 2014, αυτός και η σύζυγός του αγόρασαν ένα δεύτερο ακίνητο για το ίδιο ακίνητο για 115.000 $. Έπρεπε να ξοδέψουν επιπλέον 10.000 $ στο ακίνητο για να το ανακαινίσουν και μετά να αρχίσουν να νοικιάζουν. Αυτή τη στιγμή εκτιμάται στα 170.000 $.

3. Επενδύστε στο χρηματιστήριο

Απλώς μας γνώρισε τότε [σε εμένα και στον αδερφό μου] μικρές μετοχές όταν ήμασταν παιδιά, μας ζητήθηκε να ελέγξουμε την αξία τους. Τότε, αυτό σήμαινε ότι κάθε μέρα πηγαίναμε και διαβάζουμε εφημερίδες για να ελέγξουμε την τιμή των μετοχών μας. Μπορείς να το πιστέψεις? “Αναφορές: Σήμερα, ο Drock επενδύει κυρίως σε μετοχές σε χαμηλές τιμές, κερδίζοντας περίπου 700.000 $ από αυτές τις επενδύσεις.

4. Μάθετε νέα πράγματα

Η μητέρα του Drock κατείχε πολλές διαφορετικές θέσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

“Η μητέρα μου κάνει πολλά πράγματα. Ξέρει πώς να χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή, γνωρίζει πολύ καλά τα κοινωνικά δίκτυα, ασχολείται με ανακαινίσεις, εσωτερικές και εξωτερικές διακοσμήσεις, λατρεύει την κηπουρική και το μάρκετινγκ. Και αυτά είναι μερικά πράγματα που ξέρει πώς να τα πάει καλά. Πάντα θέλει να μάθει νέα πράγματα, πράγματα που δεν ήξερε. Ήταν κάτι που με εντυπωσίασε από νεαρή ηλικία. “

5. Να είστε ανθεκτικοί

Ο δρόμος μέχρι που η μητέρα του απέτυχε να γίνει εκατομμυριούχος δεν ήταν πάντα πλακόστρωτα με ροδοπέταλα. Πάνω από μία φορά, πριν ξεκινήσει μια επιτυχημένη επιχείρηση, την έχασε μια μέρα στην άλλη. Αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε, ήταν τελικά σε θέση να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

“Προφανώς θα έχουμε όλοι σκαμπανεβάσματα”, είπε. “Αλλά η μητέρα μου πέτυχε γιατί δεν τα παρατήρησε ποτέ. Δεν τα παρατήρησε. Συνέχισε. Ήταν τα χαρακτηριστικά, η εμμονή και η επιμονή του που με έκανε να τον μιμηθώ, ώστε να μπορέσω να πετύχω τον εαυτό μου », προσθέτει.

Πηγή: newmoney

Source