Ο 35χρονος Χριστός πέθανε, ο δεύτερος ήταν έγκυος … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Πρωτοχρονιά για μια οικογένεια που ζει στη Λάρνακα που φορούσε μαύρα ρούχα λίγες ώρες πριν από την Πρωτοχρονιά. Πριν από την υιοθέτηση του 2021, γράφτηκε μια άλλη τραγωδία στην άσφαλτο, ένα άλλο τραγικό γεγονός που σηματοδότησε το έτος 2020.

Δυστυχώς, το αυτοκινητιστικό ατύχημα στη Λάρνακα το απόγευμα μετατράπηκε σε θανατηφόρο ατύχημα, το οποίο σκότωσε τον 35χρονο Χρήστο Χριστοδούλου από τον Ψευδά, κάτοικο της Εθνικής Φρουράς, παντρεμένο με κάτοικο του Αραδίπου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ατυχής 35χρονος άνδρας, ενώ οδηγούσε τη μεγάλη του μοτοσικλέτα στη Λεωφόρο Μακαρίου στην Αραδίπου, προσπάθησε να παρακάμψει το όχημα που οδηγούσε ένας 41χρονος, συγκρούστηκε με αυτό, καθώς ο οδηγός προσπάθησε να στρίψει στη δεξιά λωρίδα. Αφού χτύπησε το δεύτερο όχημα, ο 35χρονος έχασε τον έλεγχο και πήδηξε στην άσφαλτο, ενώ η μοτοσικλέτα του τραβήχτηκε περίπου 150 μέτρα μακριά.

Ο ατυχής 35χρονος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά σε μια βίαιη σύγκρουση και το ασθενοφόρο τον πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσει ζωντανό, δυστυχώς τραυματίστηκε.

Η αστυνομία έσπευσε στη σκηνή για να πραγματοποιήσει έρευνα για να προσδιορίσει την αιτία του νέου θανατηφόρου ατυχήματος. Αναφέρεται ότι το κράνος του μοτοσικλετιστή βρέθηκε στη σκηνή, անցկաց διεξάγονται δοκιμές για να διαπιστωθεί αν το φορούσε.

Source