Ο 84χρονος άνδρας παρέμεινε στο έδαφος για 3 ημέρες επειδή δεν μπορούσε να σηκωθεί

Ένας 84χρονος άντρας ξαπλωμένος στο έδαφος και δεν μπορεί να σηκωθεί, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού επειδή έμεινε μόνος του στο διαμέρισμά του, όπου παρέμεινε στο έδαφος για τρεις ημέρες.

Σήμερα το πρωί, μετά από τις σχετικές πληροφορίες, τα μέλη της Αστυνομίας πήγαν στην πολυκατοικία της Λεμεσού, αφού έσπασαν την κύρια είσοδο ενός συγκεκριμένου διαμερίσματος, βρήκαν τον 84χρονο άνδρα ξαπλωμένο στο έδαφος, σηκωμένο.

Η αστυνομία παρείχε πρώτες βοήθειες στον ηλικιωμένο άνδρα, καθώς αποδείχθηκε ότι ήταν στο ίδιο μέρος για τρεις ημέρες, την ίδια στιγμή κλήθηκε ένα ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για θεραπεία.

Σε μια δήλωση σχετικά με το περιστατικό, η αστυνομία είπε ότι “αυτές τις μέρες είναι με τα πόδια η παροχή προστασίας για την προστασία του πολίτη, καθώς και εάν είναι απαραίτητο.” Η παρουσία αστυνομικών ήταν ακόμη εμφανής στους αυτοκινητόδρομους, “το κύριο, δευτερεύον οδικό δίκτυο, καθώς και στους τομείς της δημόσιας κυκλοφορίας όπου έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας, περιπολίες μοτοσικλετών και πεζών, τόσο στην πόλη όσο και στην ύπαιθρο.”

Source