Ο Abartsumyan ήταν ο πρώτος που έδωσε το τριπλό σημάδι … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Το πρώτο γκολ του Abartsumyan στον 26ο αγώνα του πρωταθλήματος στον αγώνα στον Αντώνη Παπαδόπουλο 1. Νίκησε τη Ντόξα με σκορ 0.

Η ομάδα της Famagusta πήρε το προβάδισμα στο 5ο λεπτό του αγώνα, όταν μετά το διάλειμμα του Kaltsas, ο Αρμένιος αμυντικός άρπαξε το κεφάλι του και έστειλε τη μπάλα στο γκολ του Siskovski από κοντά.

Τώρα, με αυτά τα τρία σημεία, η Lady πήρε την Apollon στην 3η θέση με 51 πόντους, μειώνοντας ταυτόχρονα τη διαφορά της από -2 σε 2 και από τη 2η AEL σε 1.

Ταυτόχρονα, ολόκληρο το Timur Ketspayan θα προσβλέπει στο Eternal Derby, το οποίο θα ξεκινήσει στις 18. Στις 30, γιατί οποιαδήποτε απώλεια της “Ομόνοιας” θα κρατηθεί από την “Ανόρθωση”.

Τα έργα και των δύο ομάδων.

Διόρθωση: (Timur Ketspaya). Loria, Abartsumyan, Risvanis, Brgots, Korea, K. Artimatas, Dausville (46 ′ Husbauer), Micha (46 ′ Christoph), Okriashvili, Kaltsas (81 ′ Margasa), Kvi

Δόξα (Κώστας Σάκκας): Σισκόβσκι, Μιντίκκης, Μακτάρης, Κριστόφ, Έγκλζου, Κάρλιτος (69 ′ Bilal), Τραϊσκί (69 ′ Oliveira), Economidis, Kikas (77 ′ Luis Carlos), Asamos.

Σκόρερ:Abartzumyan 5 ′

Κίτρινος:Housbauer / Kikas, Μουκτάρης:

ΔιαιτητήςΔημητρίου Βασίλη

Source