Ο Abdulkadir Selvi έγραψε τις λεπτομέρειες του «Bülent Ecevit» στη συνάντηση του Ερντογάν με τον πρόεδρο του DSP dernder Aksakal

Ο Abdulkadir Selvi έφερε το περιεχόμενο της συνάντησης του Ερντογάν με τον πρόεδρο του DSP Önder Aksal στη γωνία.

Ο συγγραφέας της εφημερίδας Hürriyet Abdulkadir Selvi μετέφερε τη συνάντηση του προέδρου του AKP και του προέδρου Ερντογάν με τον πρόεδρο του DSP dernder Aksal στη γωνία του.

Όταν ο Selvi έγινε ηγέτης του κόμματος του Κυπριακού Κατακτητή Ecevit, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, ο dernder Aksakal είπε: «Υποστηρίζουμε την εθνική σας στάση ενάντια στις κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ και θέλουμε να διατηρηθεί. Μετά την ειρηνευτική επιχείρηση της Κύπρου, ο Ecevit αντιμετώπισε επίσης αμερικανικές κυρώσεις το 1974. έκανε έναν κακό γείτονα ανθρώπινο ξενιστή. ιδρύθηκε ο ASELSAN στο αμερικανικό εμπάργκο. μετά από αυτό ήταν στα UAV, και στο sihai μας. Οι κυρώσεις ανοίγουν το δρόμο για την Τουρκία “, λέει. Ο Ερντογάν κουνάει. εξέφρασε την ίδια γνώμη.” Ο Bülent Ecevit περιέλαβε τις λεπτομέρειες της συνέντευξης.

Το σχετικό μέρος του άρθρου του Abdulkadir Selvi με τίτλο “Υπενθυμίζεται στον Ερντογάν του παραδείγματος του Ecevit” είχε ως εξής:

Η συνάντηση του Προέδρου Ερντογάν με τον Πρόεδρο του DSP Önder Aksakal αναφέρθηκε ότι «Ένα κόμμα με την αριστερά στο όνομά του συναντήθηκε με τον Ερντογάν». Σαν ένα κόμμα με αριστερά στο όνομά του να μην μπορεί να συναντήσει τον πρόεδρο της χώρας. Σαν να μην μπορούσε να δεχτεί τον αρχηγό ενός αριστερού κόμματος που ονομάζεται πρόεδρος της χώρας. Μετά τις 15 Ιουλίου, ο Kılıçdaroğlu παρακολούθησε επίσης την πρόσκληση του Ερντογάν. Ήταν επίσης καλό. Αυτό το κόμμα είναι DSP.

Η συνάντηση με τον Ερντογάν είναι ο Πρόεδρος του DSP Önder Aksakal.

Ο ιδρυτής του κόμματος ήταν ο Μπουλέντ Έσεβιτ. Ο Ecevit είχε αγωνιστεί για να εκλεγεί ο Demirel Πρόεδρος για δεύτερη φορά.

Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο γι ‘αυτό. Επίσης, ο Önder Aksakal είναι κάποιος που αποδίδει σημασία στον διάλογο. Τον τελευταίο μήνα, ο αρχηγός του CHP Kemal Kılıçdaroğlu συναντήθηκε με τον αρχηγό του GOOD Party Meral Akşener, τον πρόεδρο του κόμματος Saadet Temel Karamollaoğlu, τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Gültekin Uysal, τον πρόεδρο του BBP Mustafa Destici και τον Abdulhamit Gül. Μετά το νέο έτος, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Συνέλευσης, Mustafa Şentop. Ο dernder Aksakal παρουσιάζει τις συστάσεις του DSP για την οικονομία, το δίκαιο, τη δημοκρατία και τη μεταρρύθμιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μια υπεύθυνη αντιπολίτευση συμβάλλει σε θέματα που χρειάζεται η χώρα. Το Aksakal το κάνει επίσης.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ERDOĞAN;

Για αυτόν τον λόγο, θα ήταν χρήσιμο να εξετάσουμε τη συνάντηση του Aksakal με τον Πρόεδρο Ερντογάν προχωρώντας πέρα ​​από την παρένθεση του «αριστερού κόμματος». Παρά την ένταση των τελευταίων ημερών του 2020, ο Ερντογάν έδωσε προσοχή στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του DSP. Ο Önder Aksakal λέει, “Ήταν μια ειλικρινή συνάντηση.” Παρουσίασε το πακέτο που περιέχει τις συστάσεις του DSP. Έδωσε πληροφορίες για τα κύρια θέματα. Ο Ερντογάν άκουσε με ενδιαφέρον. Έκανε το ενδιαφέρον του για τις ερωτήσεις που έθεσε. Ο Aksakal είπε: «Η δουλειά μας είναι συνεχής. Θα ήθελα να συναντηθώ κατά καιρούς για να μοιραστώ τα έργα μας ». Ο Ερντογάν έκανε μια σημείωση. Ο Πρόεδρος του DSP καλωσορίστηκε και αποστάθηκε με ενδιαφέρον στο Προεδρικό Συγκρότημα.

Τώρα ας φτάσουμε στο περιεχόμενο της συνάντησης.

ABD YAPTIRIMLARI

Όταν έγινε ηγέτης του κόμματος του Κυπριακού Κατακτητή Ecevit, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, ο Önder Aksakal είπε: «Υποστηρίζουμε και θέλουμε να διατηρηθεί η εθνική σας στάση κατά των κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ. Μετά την Κυπριακή ειρηνευτική επιχείρηση, το 1974, ο Ecevit αντιμετώπισε επίσης αμερικανικές κυρώσεις. Ωστόσο, ο κακός γείτονας έκανε ένα άτομο σπίτι. Η ASELSAN ιδρύθηκε στο αμερικανικό εμπάργκο. Μετά από αυτό, είχαμε UAV και SİHA. Οι κυρώσεις θα ανοίξουν το δρόμο για την Τουρκία “, λέει. Ο Ερντογάν κουνάει. Εκφράζει τη γνώμη του.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Δεδομένου ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν τόνισε τη μεταρρύθμιση για το 2021, έδωσα ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το σημείο στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του DSP. Τέλος πάντων, ο κύριος στόχος της συνάντησης ήταν οι μεταρρυθμίσεις. Ο dernder Aksakal έδωσε πληροφορίες σχετικά με τους τίτλους του τμήματος για τα πολιτικά κόμματα και τον εκλογικό νόμο από το πακέτο προτάσεων που παρουσίασε στον Πρόεδρο Ερντογάν.

Μας θυμίζει το έργο τους για τη διαφάνεια της χρηματοδότησης της πολιτικής. Κάνει μια πρόταση για να βοηθήσει τα πολιτικά κόμματα. «Οι κρατικές ενισχύσεις πρέπει να κατανέμονται εξίσου μεταξύ των κομμάτων που θα εκλεγούν. Μετά τις εκλογές, οι κρατικές ενισχύσεις πρέπει να χορηγούνται σύμφωνα με το ποσοστό ψήφων που έλαβαν τα κόμματα ».

ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ

Ο πρόεδρος του DSP αυξάνει επίσης το όριο των εκλογών στη συνεδρίαση. Αλλά με διαφορετικό τρόπο.

«Το Προεδρικό Κυβερνητικό Σύστημα έχει γίνει αποδεκτό από την κοινωνία. Δεν υπάρχουν δυσλειτουργίες; Υπάρχει. Αλλά εξασφάλισε σταθερότητα στη χορήγηση. Τι γίνεται όμως με τη δικαιοσύνη στην εκπροσώπηση; “Εάν αυξηθεί το κατώφλι των εκλογών, η δικαιοσύνη θα επιτευχθεί σε εκπροσώπηση.” Ο Ερντογάν είναι ικανοποιημένος να ακούει προσεκτικά.

Source