Ο Acun Ilıcalı ανακοίνωσε το μηνιαίο τέλος της Exxen

Ο Acun Ilıcalı ανακοίνωσε το μηνιαίο τέλος της Exxen

Ανακοινώθηκε το μηνιαίο τέλος της Exxen, του νέου προγράμματος ψηφιακής πλατφόρμας της Acun Ilıcalı. Η Ilıcalı ανακοίνωσε το μηνιαίο τέλος συνδρομής από τον λογαριασμό κοινωνικών μέσων.

Ο Acun Ilıcalı ανακοίνωσε το μηνιαίο τέλος της Exxen

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Το Exxen, το νέο έργο ψηφιακής πλατφόρμας της Acun Ilıcalı, θα ξεκινήσει τη μετάδοσή του την 1η Ιανουαρίου. Η «ψηφιακή πλατφόρμα της Τουρκίας» με το σύνθημα το Ilıcalı, ανακοίνωσε ότι θα ήταν 9,90 £ μηνιαίο τέλος συνδρομής στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων της Exxen. Δήλωσε ότι στο μερίδιό του, ο Ilıcalı έχει επίσης την επιλογή να παρακολουθεί δωρεάν για 7 ημέρες.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ;

Οι επίσημες ανακοινώσεις των παραγωγών που θα πραγματοποιηθούν στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα Exxen, που ανήκει στην Acun Media και το αφεντικό του TV8 Acun Ilıcalı, άρχισαν να γίνονται με αφίσες.

Ορισμένα από τα περιεχόμενα που θα συμπεριληφθούν στο Exxen, το οποίο προγραμματίζεται να ξεκινήσει τη μετάδοση την 1η Ιανουαρίου, έχουν ως εξής:

“Το πρώτο έργο που έμαθε να αναπτύσσεται για το Exxen θα είναι μια μουσική σειρά με πρωταγωνιστές τους Aleyna Tilki και Cemal Can.

Οι Haluk Bilginer, Songül Öden και Ertan Saban θα μοιραστούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεοπτική σειρά «Şeref Bey», σε σκηνοθεσία των Ali Atay και Onur Ünlü.

Οι Nurgül Yeşilçay, Hazal Türesan και Selim Bayraktar θα αναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη μίνι σειρά 8 άγριων «Wild Things».

Δύο παραγωγές, «Μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα» και «Poisonous Flowers», στα οποία ο İbrahim Büyükak έγραψε το σενάριο και πρωταγωνίστησε, είναι μεταξύ άλλων έργων Exxen. “

Άλλες ειδήσεις ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΕΧΝΗΣ

.Source