Ο Adamu ευχαρίστησε ողություն ζήτησε συγγνώμη στο κοινοβούλιο

“Ευχαριστώ” βουλευτής, τότε για την εμπιστοσύνη “τιμή” να εκλεγεί Πρόεδρος του Κοινοβουλίου, “συγνώμη” για όσα δεν μπορούσε να κάνει κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο συνταξιούχος πρόεδρος του Κοινοβουλίου Αδάμος Αντάμο είπε αντίο στην τελευταία σύνοδο ολομέλειας στο σώμα του.

Στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του, ο κ. Adamu εξέφρασε ένα τεράστιο «ευχαριστώ» από το κάτω μέρος της καρδιάς του. “Θέλω αυτό να τελειώσει τα πολλά χρόνια μου στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Ευχαριστώ πολύ τους πολίτες που με σεβάστηκαν και με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο σας. Κορυφή: Για να με ανεβάσει στην υψηλότερη έδρα του Δημοκρατικού Κράτους, την έδρα του Προέδρου του Κοινοβουλίου. “Δεν σκέφτηκα καν να το επιδιώξω ή να αγωνιστώ για αυτό”, είπε.

Ο κ. Αδάμ δήλωσε ότι το μόνο πράγμα που αγωνίστηκε για όλη του τη ζωή ήταν να είναι με τον Man, με οποιοδήποτε κόστος, με δικά του έξοδα. «Ήταν ο μόνος τρόπος που ήξερα πώς να κάνω ιατρική և πολιτική για τόσα χρόνια, և τώρα μπορώ να είμαι σίγουρος, έχω συνηθίσει να το λέω և εκφράζω πολύ συχνά ότι οι άνθρωποι θα επιστρέψουν σε σας γενναιόδωρα εκατό φορές. “Ό, τι δίνετε”, πρόσθεσε.

“Με εκλέξατε για την προεδρία της Βουλής”, συνέχισε. “Σε μια δύσκολη στιγμή, όπως υποσχέθηκα από αυτό το βήμα εδώ, θα έκανα ένα βήμα μαζί σας για να εργαστώ για να αυξήσω το κύρος του Κοινοβουλίου, απαιτώντας και πάλι την εμπιστοσύνη των ανθρώπων.” Το έβαλα ως προσωπικό στόχο μου, γι ‘αυτό αγωνίστηκα. Σεβασμός του ιδρύματος ել Απαντήστε σε αυτό το γραφείο με αξιοπρέπεια. Αν έκανα, “Θα με κρίσεις, οι άνθρωποι θα με κρίνουν, όπως όλοι μας”, πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο κ. Adamu ανακοίνωσε ότι σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να ολοκληρώσουν τους πιθανούς λογαριασμούς και να ολοκληρώσουν μερικούς από αυτούς, για να φτάσουν στην τελική τους ψηφοφορία. Είπε ότι δεν ήθελε να απαριθμήσει το έργο που είχαν κάνει, γιατί το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να ληφθούν υπόψη αυτά που δεν είχαν επιτύχει, και το κοινοβούλιο πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση.

“Φιλάνθρωπος. Ο πολίτης που μας τιμά με τη φωνή του. «Αφήστε αυτό να κυριαρχεί πάντα στα μικρο-πολιτικά συμφέροντα», τόνισε ο κ. Adamu, λέγοντας ότι υπήρχαν στιγμές που πήγαν ένα βήμα μπροστά, δύο βήματα πίσω. “Μερικές φορές συμβαίνει σε” παρενέργειες “για τη δημοκρατία εισαγωγικών κ.λπ. Τα λάθη είναι αναπόφευκτα, έτσι και οι παραλείψεις. “Στο τέλος, ωστόσο, η μεγαλύτερη αξία μπορεί να είναι να σταθεί με ξεκάθαρο μάτι στους ανθρώπους, ειδικά στους νέους που στέκονται ενώπιον των αυστηρότερων δικαστών και να έχει την αξιοπρέπεια να ζητήσει συγγνώμη”, είπε. և προστέθηκε. “Λυπάμαι για αυτό που δεν μπορούσα να κάνω. Αλλά προσπάθησα πραγματικά, հանգիստ Φεύγω ήσυχα για αυτό. “

Ο κ. Adamu ευχαρίστησε όσους ήταν δίπλα του σε αυτήν την προσπάθεια, κάθε βουλευτής, το AKEL Left New Forces Party, που τον υποστήριξε καθ ‘όλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του σταδιοδρομίας, κάθε μέλος του Κοινοβουλίου που εργάστηκε ακούραστα, από τη Διεύθυνση, από τους συνεργάτες του. , άτομα ασφαλείας.

Ο κ. Adamu είπε ότι θέλει να αντανακλάται στη συνείδηση ​​όλων ως γιατρός που έχει εισέλθει στην πολιτική και προσπάθησε να είναι δίπλα στο Man.

Στο τέλος, ευχαρίστησε τη γυναίκα και τα παιδιά του για την υπομονή τους όλα αυτά τα χρόνια, για την υποστήριξη που προσέφεραν, ενώ τους ζήτησε συγγνώμη για την απώλεια των σημαντικών στιγμών τους.

Source