Ο Adem Ademgil συνελήφθη για λαθρεμπόριο!

Ο πρώην δήμαρχος του Akdoğan, Adem Ademgil, συνελήφθη με τον Ελληνοκύπριο λαθρέμπορο Mattheou Mattheou στη στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη.

Ο πρώην δήμαρχος του Akdoğan, Adem Ademgil, συνελήφθη με τον Ελληνοκύπριο λαθρέμπορο Mattheou Mattheou στη στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη.

Οι ύποπτοι δεν προσήλθαν στο δικαστήριο μετά την εκτέλεση των δοκιμών PCR και το αποτέλεσμα περίμενε.

Ο αστυνομικός Aytaç Çebi, ο οποίος κατέθεσε στο δικαστήριο για το ζήτημα, ανέφερε τα ευρήματα του περιστατικού.

Ο Cebi είπε ότι οι ύποπτοι Adem Ademgil και Mattheou Mattheou αντιμετωπίστηκαν με εγκλήματα εισβολής και παραβίασης της στρατιωτικής απαγορευμένης ζώνης πρώτου βαθμού που διαπράχθηκε στο Akincilar.

Χθες, περίπου στις 17,40, το τζιπ με την πλάκα MV 257, το οποίο ήταν υπό τη διαχείριση του ύποπτου Adem Ademgil, και το εμπορικό σήμα Old Holborn φορτώθηκε με 30 κουτιά καπνού τσιγάρου με συνολική αξία 113 χιλιάδες 400 TL. .ο στρατιωτικός βαθμός εισήλθε στην απαγορευμένη ζώνη και μεταφέρθηκε στο δικαστήριο που παραβίασε.

Ενώ η αστυνομία παραβίασε επίσης τα τσιγάρα στην στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη πρώτου βαθμού από τη Νότια Κύπρο για να πάρει το τσιγάρο που έφερε ο ύποπτος Ademgil με το όχημα τζιπ KME 873, το οποίο βρίσκεται επίσης υπό τον έλεγχο του ύποπτου Mattheou Mattheou στην ίδια περιοχή, μεταφέροντας τα τσιγάρα στο όχημά του με τον ύποπτο Δηλώνει ότι εντοπίστηκαν με κόκκινο χέρι και συνελήφθη.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο ύποπτος Ademgil ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε μετά τη σύλληψή του, αλλά ότι η δήλωσή του πρέπει να επιβεβαιωθεί και να αρνηθεί ότι ο καπνός τσιγάρου που βρέθηκε στα οχήματα λήφθηκε ως ένδειξη και ζήτησε από τους υπόπτους να παραμείνουν υπό κράτηση για 2 ημέρες.

Ο δικαστής Umut İnan, ο οποίος αξιολόγησε το μαρτύριο παρουσία του, διέταξε τους υπόπτους να κρατούνται στην αστυνομία για 2 ημέρες.

ΠΗΓΗ: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΚΑΜΑΛΙ

Source