Ο Akar ισχυρίζεται ότι προκαλεί. Ο στρατός πρέπει να αφήσει 16 ελληνικά νησιά

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας ισχυρίζεται, μεταξύ άλλων, ότι η Ελλάδα προκαλείται περαιτέρω από το γεγονός ότι πολιτικοί και στρατιωτικοί φορείς επισκέπτονται τα νησιά

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ CYPRUS ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Ο Hulusi Akar επιμένει στην αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών. Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας ζήτησε από τον ελληνικό στρατό να φύγει από 16 ελληνικά νησιά.

Ειδικότερα, ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας μίλησε χθες στην ετήσια ειδική σύνοδο του Γενικού Επιτελείου των Ειδικών Δυνάμεων, το κύριο θέμα της οποίας ήταν το 2020. Ο ρόλος των drone, καθώς και η διεθνής παρουσία της Τουρκίας στα μέτωπα της Συρίας, του Ιράκ, της Σομαλίας, της Λιβύης, του Ναγκόρνο-Καραμπάχ στον Νότιο Καύκασο, πόσες φορές επιτέθηκε προφορικά στη χώρα μας, το κύριο θέμα της οποίας ήταν η απαίτηση για αποστρατικοποίηση. τα νησιά μας στο Αιγαίο.

Μεταξύ άλλων, επέμεινε ότι η Ελλάδα πρέπει να αποστρατικοποιήσει τα 16 νησιά, ότι ήταν πιο προκλητικό να τους επισκεφθούν πολιτικοί και στρατιωτικοί πράκτορες, “ένα βήμα που θα έκανε την κατάσταση χειρότερη”. Συνεχίζοντας τις φλεγμονώδεις δηλώσεις του, επέμεινε ότι η Αθήνα φοβόταν τον διάλογο με την Άγκυρα επειδή γνώριζε ότι η Τουρκία είχε δίκιο. Τελείωσε λέγοντας ότι “τα αιτήματα της Ελλάδας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εγωιστικά” και ηλίθια. Όσον αφορά τη Λιβύη, σημείωσε ότι η Τουρκία θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της εκεί υποστηρίζοντας τη νόμιμη κυβέρνηση του Σαράι στην Τρίπολη.

Πηγή: protothema.gr

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας ισχυρίζεται, μεταξύ άλλων, ότι η Ελλάδα προκαλείται περαιτέρω από το γεγονός ότι πολιτικοί και στρατιωτικοί φορείς επισκέπτονται τα νησιά

Ο Hulusi Akar επιμένει στην αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών. Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας ζήτησε από τον ελληνικό στρατό να φύγει από 16 ελληνικά νησιά.

Ειδικότερα, ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας μίλησε χθες στην ετήσια ειδική σύνοδο του Γενικού Επιτελείου των Ειδικών Δυνάμεων, το κύριο θέμα της οποίας ήταν το 2020. Έκθεση δραστηριοτήτων μετά από εκτεταμένη κάλυψη της βιομηχανίας εμφυλίου πολέμου, ετήσια εθνική και διεθνής πρόοδος. Ο ρόλος των drone, καθώς και η διεθνής παρουσία της Τουρκίας στα μέτωπα της Συρίας, του Ιράκ, της Σομαλίας, της Λιβύης, του Ναγκόρνο-Καραμπάχ στον Νότιο Καύκασο, πόσες φορές επιτέθηκε προφορικά στη χώρα μας, το κύριο θέμα της οποίας ήταν η απαίτηση για αποστρατικοποίηση. τα νησιά μας στο Αιγαίο.

Μεταξύ άλλων, επέμεινε ότι η Ελλάδα πρέπει να αποστρατικοποιήσει τα 16 νησιά, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι επισκέφθηκαν πολιτικοί και στρατιωτικοί πράκτορες, “ένα βήμα που επιδεινώνει την κατάσταση”. Συνεχίζοντας τις φλεγμονώδεις δηλώσεις του, επέμεινε ότι η Αθήνα φοβόταν τον διάλογο με την Άγκυρα επειδή γνώριζε ότι η Τουρκία είχε δίκιο. Τελείωσε λέγοντας ότι “τα αιτήματα της Ελλάδας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εγωιστικά” και ηλίθια. Όσον αφορά τη Λιβύη, σημείωσε ότι η Τουρκία θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της εκεί υποστηρίζοντας τη νόμιμη κυβέρνηση του Σαράι στην Τρίπολη.

Πηγή: protothema.gr

Source