Ο Alexis ipas εμβολιάστηκε στην Κύπρο

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης ipras, ο οποίος υποδέχτηκε τον Υπουργό Υγείας, εμβολιάστηκε κατά του ιού κοροναϊού στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός κατά την άφιξη.

Ο κ. Ip ipras δήλωσε ότι επιθυμούσε να μην υπήρχαν κάμερες στο δωμάτιο κατά τη στιγμή του εμβολιασμού, όπως σχολίασαν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει τόσο ισχυρό ζήτημα όπως το εμβόλιο – δημόσια υγεία, για λόγους επικοινωνίας. Οι φωτογράφοι, ωστόσο, ήταν φυσιολογικοί.

Ο Πρόεδρος της Συρίας, μετά τη διαδικασία, μίλησε με τους ιατρικούς εργαζομένους της Ένωσης που διαμαρτύρονται έξω από το νοσοκομείο.

Ο Alexis ipas τόνισε σε δηλώσεις που ανακοίνωσαν την αποχώρησή του από το «Ευαγγελικό» ότι «οι Έλληνες πολίτες έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ανασφαλείς για τη διαχείριση της επιδημίας που πραγματοποίησε η κυβέρνηση. «Να αισθάνεται ανασφαλής για τις ενέργειες και τις παραλείψεις του», είπε, αλλά τόνισε ότι δεν είχαν κανένα λόγο να αισθάνονται ανασφαλείς για τα εμβόλια «εμβολίων».

“Το λέω κατηγορηματικά. Το εμβόλιο είναι ένα επιστημονικό όπλο για την καταπολέμηση της επιδημίας του ιού. “Ας είναι δυνατόν να εμβολιαστούμε γρήγορα ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, ιδιαίτερα ευάλωτες ομάδες”, ανέφερε ο πρόεδρος της SIRAA, συνεχίζοντας να επικρίνει την κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής, τα σιτηρέσια δεν είναι αρκετά για να δημιουργήσουν μια προστατευτική ασπίδα. ιός στην κοινότητα hope Ελπίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί το επόμενο καλοκαίρι ή το επόμενο φθινόπωρο. “

«Έτσι ακούω τον συναγερμό, το εμβόλιο είναι ένα όπλο, αλλά μόνο του δεν μπορεί να μας προστατεύσει από ένα πιθανό τρίτο κύμα τους επόμενους μήνες. Γνωρίζοντας τους τελευταίους δέκα μήνες, δεν υπάρχει δικαιολογία από την κυβέρνηση να σταματήσει την ελπίδα των εμβολιασμών. είπε ο επίσημος ηγέτης της αντιπολίτευσης.

Πρόσθεσε ακόμη και στην ανάγκη «ενίσχυσης των περιφερειακών προγραμμάτων ναρκωτικών», όπως είπε, «το πρόβλημα είναι να σώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους μας».

Ο κ. Τσίπρας συνέχισε λέγοντας ότι «απαιτείται σοβαρότητα և ευθύνη, κάτι που δεν δείχνει η κυβέρνηση, η οποία διοργανώνει τηλεοπτικές εκπομπές για να πάρει τρία κουτιά εμβολίου», ενώ, όπως το έθεσε, «το πρόγραμμα απαιτεί ενίσχυση του SS SS, προώθηση της πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης. “Σάρωση δωρεάν, μαζικών δοκιμών ευάλωτων ομάδων και πληθυσμού.”

“Αυτό το πρόγραμμα θα μας σώσει, δεν θα βάλει όλες τις ελπίδες μας στα εμβόλια”, τόνισε ο Alexis ipas, καταλήγοντας. ο ρυθμός με τον οποίο λαμβάνει χώρα η διαδικασία. “Όλοι μας με ένα μέρος της ευθύνης που μας φέρει να βιαστούμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να πάρουμε τη ζωή μας”.

Οι εμβολιασμοί του επίσημου ηγέτη της αντιπολίτευσης ακολουθούνται από τον εμβολιασμό του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κιικλία και του Γενικού Γραμματέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλής.

Ποιος θα εμβολιαστεί τις επόμενες ημέρες;

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν οι αρχηγοί της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, όπως ο Υπουργός Εξωτερικών Mirj Gerapetitis, ο Υφυπουργός υπό τον Πρωθυπουργό, Άκης Σκέρτσος, ο οποίος θα συντονίσει την κυβέρνηση, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δήμος. Στέλιος Κουτνάτσης για νομικές και κοινοβουλευτικές υποθέσεις.

Τις επόμενες μέρες, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών (Νίκος Δένδιας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης, Κωνσταντίνος Βλάσης), η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτικής Άμυνας (Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Ελευθέριος Νίκος Κωνσταντίνος Βουφαγιάς, η πολιτική (Νίκος Παναγιωτόπουλος, Αλκιβιάδης Στεφάνης General Γενικός Γραμματέας Αντώνιος Οικονόμου), πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (Νότις) Μιτάρας.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας (Βασίλης Κοντοζαμάνης, ΟΕ. Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας των Πληροφοριακών Συστημάτων, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, ηγήθηκε των ενόπλων δυνάμεων, των δυνάμεων ασφαλείας και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Σταδιακή λήψη εμβολίων

Η Ελλάδα έλαβε την πρώτη μικρή παρτίδα εμβολίων Pfizer-BioΝTech στις 26 Δεκεμβρίου με δόση 9750.

Έως τις 30 Δεκεμβρίου, θα λάβουμε την πρώτη μεγάλη παρτίδα Pfizer 83.850 δόσεις. Οι παραδόσεις εμβολίων Pfizer στον πληθυσμό μας βάσει της Συμφωνίας Κεντρικής Ευρώπης είναι στα τέλη Ιανουαρίου, 429.000 δόσεις և 333.450 δόσεις στο τέλος Φεβρουαρίου.

Στο τέλος Μαρτίου, θα λάβουμε 1.265.550 δάνεια από μία μόνο εταιρεία, την Pfizer-BioNTech. Σε αυτές τις δόσεις, τα εμβόλια Moderna ca AstraZeneca αναμένεται να προστεθούν τον Ιανουάριο, μόλις εγκριθούν.

Σχέδιο εμβολιασμού για τον πληθυσμό

Καθώς η χορήγηση εμβολίων θα είναι σταδιακή, θεωρήθηκε απαραίτητο να δοθεί προτεραιότητα στους εμβολιασμούς για συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού. Επομένως, το Πρόγραμμα Ελευθερίας θα επικεντρωθεί αρχικά στις ομάδες υψηλότερης προτεραιότητας, όπως προτείνεται από την Εθνική Επιτροπή Ανοσοποίησης. Στην πρώτη φάση, θα εμβολιαστούν οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, οι κοινωνικοί λειτουργοί, οι κάτοικοι, οι κάτοικοι γηροκομείων, οι κάτοικοι, οι ασθενείς σε εγκαταστάσεις χρόνιας περίθαλψης, τα κέντρα αποκατάστασης, το προσωπικό, καθώς και το ανώτερο κυβερνητικό προσωπικό.

Στο δεύτερο στάδιο, άτομα 70 70 տարի ηλικίας (ανεξάρτητα από το ιατρικό ιστορικό) θα εμβολιαστούν, υποδεικνύοντας περαιτέρω προτεραιότητες. 85 և ηλικιωμένοι, 80 և ηλικιωμένοι, 75 և ηλικιωμένοι, 70 և ηλικιωμένοι. Ασθενείς υψηλού κινδύνου για COVID-19, ανεξάρτητα από την ηλικία, ανώτερο κυβερνητικό προσωπικό, ηλικίας 60 έως 69 ετών (ανεξάρτητα από το ιατρικό ιστορικό), ασθενείς ηλικίας 18 έως 59 ετών, υψηλού κινδύνου COVID-19.

Στην τρίτη φάση, τα άτομα άνω των 18 ετών θα εμβολιαστούν χωρίς υποκείμενες ασθένειες.

Ο πολίτης θα είναι σε θέση να ελέγξει εάν ανήκει σε ορισμένες από τις προτεραιότητες εισάγοντας το Όνομά του στο AMKA http στην εφαρμογή web / mobile στο http://emvolio.gov.gr ή στέλνοντας ένα μήνυμα κειμένου (SMS) στο 5 Ψηφιακός κωδικός αποκλειστικής χρήσης (13034). Από τον Ιανουάριο του 2021, μπορεί να προγραμματίσει τους εμβολιασμούς του.

Εάν έχει εγγραφεί σε άυλη συνταγή, λαμβάνει αυτόματα sms / e-mail με έναν προκαθορισμένο προορισμό, σε μια συγκεκριμένη ημέρα և ώρα. Μαζί με τις πληροφορίες ραντεβού, λαμβάνει έναν ειδικό κωδικό επαλήθευσης ծածկ έναν κατάλληλο σύνδεσμο στον οποίο μπορεί να επιβεβαιώσει և οριστικοποιήσει το ραντεβού του.

Το εμβόλιο είναι δωρεάν և θα δοθεί σε οργανωμένα κέντρα εμβολιασμού, όπου θα ληφθεί το ιατρικό ιστορικό του πολίτη, left θα απομένουν περίπου 15 λεπτά μετά τον εμβολιασμό για πιθανές μικρές παρενέργειες.

Το νέο εμβόλιο SARS-CoV-2 coronavirus χορηγείται σε δύο δόσεις σε διαστήματα 21-28 ημερών για να είναι αποτελεσματικό.

Source