Ο Allegri … περιμένει την Άρσεναλ | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Massimiliano Allegri παραμένει … στο ταμείο ανεργίας αφού έφυγε από τη Γιουβέντους για ενάμιση χρόνο, αναζητώντας το σωστό μέρος για να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο.

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ο Ιταλός προπονητής άφησε το ποδόσφαιρο με την απόφασή του, θέλοντας να αφιερωθεί στην οικογένειά του και τώρα φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει στον πάγκο.

Ο Allegri απέρριψε … χρυσές προσφορές από τα ΗΑΕ և Κίνα για την πρώτη δουλειά που έκανε κλικ և θα ήθελε να εργαστεί στο Παρίσι Saint-Germain. Ωστόσο, παρά την αποχώρηση του Τόμας Τούσελ, οι Παριζιάνοι επέλεξαν τον Mauricio Pochettino ως αντικαταστάτη του.

Τώρα, με περιορισμένες κενές θέσεις, ο Allegri θα πρέπει να περιμένει … μερικά πράγματα. Φαίνεται ότι έχει επικεντρωθεί στον επόμενο στόχο του, που είναι ο πάγκος των αποθεματικών «Άρσεναλ». Ο Michel Arteta δεν μπορεί να αισθανθεί ασφαλής με το “Arsenal” στο +4, βγαίνοντας από τη ζώνη με κακό πρόσωπο. Κατά κάποιο τρόπο, ο Allegri μπορεί να ελπίζει να αντικαταστήσει τον Artetas εάν ληφθεί απόφαση για αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας.

Source