Ο Amcaoğlu, Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού, τόνισε κατά την επίσκεψή του σε ορισμένα σχολεία της Αμμοχώστου και του Iskele.

Ο Olgun Amcaoclu, Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού, σημείωσε ότι αποδίδουν μεγάλη σημασία στα μέτρα κοροναϊού σε όλα τα σχολεία της χώρας μας.

Ο υπουργός Amcaoğlu επισκέφθηκε ορισμένα σχολεία στην Αμμόχωστο και το Iskele την Παρασκευή.

Ο Υπουργός Amcaoğlu, μαζί με τους διευθυντές του τμήματος που είναι συνδεδεμένοι με το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού, επισκέφτηκαν το Γυμνάσιο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, το νηπιαγωγείο πρακτικής, το γυμνάσιο akanakkale, το γυμνάσιο Canbulat Özgürlük και το δημοτικό σχολείο Polatpaşa στην Αμμόχωστο. Έδωσε τα καλά νέα για το νέο έργο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και γυμνασίου στην Αμμόχωστο.

Ο υπουργός Amcaoğlu, ενώ εξέτασε την κατασκευή κτιρίων κολλεγίων της Εγγύς Ανατολής στο Iskele, πραγματοποίησε μελέτη προσδιορισμού της γης με τον δήμαρχο Hasan Sadıkoğlu για τα σχολεία που σχεδιάστηκαν να κατασκευαστούν σε αυτό το ατύχημα.

Ο υπουργός Amcaoğlu έλαβε πληροφορίες από τους διαχειριστές του σχολείου και τους δασκάλους για όλα τα προβλήματα, ειδικά όταν είδε τα μέτρα που σχετίζονται με την επιδημία του κοροναϊού, και υπενθύμισε ότι όλα έγιναν από αυτήν την άποψη.

Ο υπουργός Amcaoğlu ζήτησε από τους γονείς να είναι πολύ προσεκτικοί στο σπίτι και να επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την προστασία τόσο των ίδιων όσο και των παιδιών τους από πιθανό κίνδυνο μόλυνσης, πέρα ​​από τα μέτρα που λαμβάνονται στα σχολεία.

amcao.jpg

Source