Ο Andreas Filatku παραδέχεται τις καταπατήσεις του … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Αντρέας Φιλάτκου μίλησε δημόσια για την καταγγελία στα ειδικά γραφεία της αστυνομικής έδρας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων στο Celebrity News Cyprus με ένα κλικ

Ο Αντρέας Φιλάτου έσπασε τη σιωπή του για πρώτη φορά μιλώντας με την Κριστιάνα Αριστοτέλη σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση και καταγγέλλοντας την ειδική σκάλα της αστυνομικής έδρας. Με τρόμο, ο ηθοποιός ανακάλυψε τι συνέβη αφού ο διαμεσολαβητής τον έστειλε στο δωμάτιο του Δημήτρη Λιγνάδη

«Δεν είμαι μόνος, υπάρχουν καταγγελίες και δηλώσεις στα χέρια της αστυνομίας. Είναι πολύ δυνατό να υποστηρίξουμε αυτές τις προσπάθειες χωρίς φόβο. Ριζοσπαστικός χρόνος για να κάνετε ριζικές αλλαγές […] “Υπάρχουν μερικά άτομα που κατά καιρούς στερούνται οποιασδήποτε θέσης εξουσίας που τους έχει δοθεί.”

«Για αρκετά χρόνια προσπαθείτε να το θάψετε b ξεχάστε με. Για μένα ήταν το κλικ όταν είδα eta πίσω στον Δούκα. Οι αναμνήσεις επέστρεψαν από εκείνη την ημέρα. Εκτός από εκείνη την ημέρα, εκτός από την επιστροφή των αναμνήσεων, έχασα τον ύπνο μου. Είπα τώρα ότι είναι η ώρα να μιλήσουμε για το γιατί είναι αδύνατο για τους ανθρώπους να διατηρούν επαφή με τους νέους ηθοποιούς… Οι άνθρωποι που στοχεύουν είναι νέοι που ονειρεύονται να μπουν στο πεδίο ως ίσοι. Είστε πιο ευάλωτοι σε χειραγώγηση, εξακολουθεί να γίνεται. Το πέρασα, είχα οπισθοδρόμηση, αλλά δεν θα το επιτρέψω να συμβεί σε κανέναν από εδώ και στο εξής. “

«Υπήρχε μια περίπτωση που με κάλεσαν να ακούσω τον ιδιωτικό χώρο του σκηνοθέτη, όταν μου ζητήθηκε να είμαι γυμνή, έπρεπε να με δει γυμνή, έθεσε κάποιους όρους για μένα, ένα άτομο που ακούγεται επί του παρόντος στην Ελλάδα, αλλά αρνήθηκα . Αλλά το θέμα είναι, όταν προσπάθησε να με στείλει, αρνήθηκα, πιθανότατα το ίδιο συνέβη και με άλλους συναδέλφους που δεν αρνήθηκαν. Το άτομο που προσπάθησε να με στείλει στο δωμάτιό του για πρόβες ήταν ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ακολούθησε υποτίμηση, ρίχνοντας λάσπη, κλείνοντας τις πόρτες. Στην περίπτωσή μου, τον έσπρωξα πίσω, σηκώθηκα και έφυγα. «Όταν συνάντησα τους συναδέλφους μου, βρήκα κάποιον που είχε υποστεί σεξουαλική επίθεση».

«Το γυμνό χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Περιέχει γυμνό… »

«Όταν κάνετε κάποια δειλά βήματα για να εκφράσετε τον εαυτό σας, συνειδητοποιείτε ότι υπάρχει μια προσπάθεια να καλύψετε αυτό το άτομο από ψηλά, τότε πού να γυρίσετε; Ήθελα να μιλήσω (αλλά να μιλήσω), αλλά επειδή υπήρχαν υποψίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων για αυτό το άτομο, υπήρχαν παράπονα για το πώς κέρδισε την εξουσία, πού θα πήγαινα, μόλις μπήκε στην περιοχή; προδότης. Παραπονούνται για τι; Ποιος δεν πρέπει να φοβάμαι, ότι δεν είναι ένας από τους ανθρώπους που καλύπτει, που ξέρει για αυτό το άτομο, δεν τον καλύπτει. Και, πιθανώς, ακόμη και σήμερα, για αυτό το άτομο, με πιθανή κάλυψη και πάλι, να έρθει σε επαφή με ανηλίκους που θέλουν να μπουν στο θέατρο. ”

«Το ρύπο είναι πολύ μοναδικό και εύκολο να καθαριστεί. Η εκκαθάριση πρέπει να αναφέρεται από εκείνους που το έχουν νιώσει … Νομίζω ότι κάποιοι γνώριζαν. Μερικοί μπορεί να το βρίσκουν βολικό να το κάνουν αυτό. »

«Έχω λάβει πολλές κλήσεις υποστήριξης από συναδέλφους. »

«Τώρα είναι η ώρα για να μιλήσουν τα θύματα. “Τώρα είναι η ώρα για το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης να υποστηρίξουν τα θύματα, ώστε να μπορούν να μιλήσουν, να αποκαλύψουν τι συμβαίνει.”

«Έχω αλλάξει. Δεν με άφησε καθυστερημένα. Έχω γίνει πολύ πιο ύποπτος. “Είμαι πολύ δύσπιστος όταν γνωρίζω ανθρώπους που έρχονται να προσφέρουν. … Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο θυμωμένος ήμουν που δεν ανταποκρινόμουν τότε όπως θα έκανα αν αυτό συνέβαινε τώρα σε μένα.”

«Όταν ξεκινά η παρενόχληση, ειδικά σε νεαρή ηλικία:: δεν έχετε τα μέσα να αντισταθείτε, είστε σε κατάσταση σοκ. Είναι σαν το πάγωμα. Έχετε επιβιώσει από αυτό το τραύμα που έχετε υποστεί για πολλά χρόνια. Το νομικό πεδίο μπορεί να σας καλύψει σε ένα σημείο. Γι ‘αυτό τα άλλα θύματα πρέπει να βγουν και να μιλήσουν. Όλοι πρέπει να φύγουν. »

«Το πρόβλημα δεν είναι το θέατρο γενικά. “Αλλά το πρόβλημα είναι μερικοί διαβόητοι άνθρωποι που χρησιμοποιούν βία για δικό τους όφελος.”

«Το πέρασα. Δεν θα ανεχτώ άλλους ανθρώπους, οι ίδιοι οι νέοι θα περάσουν. Αυτή η κατάσταση πρέπει τώρα να επιλυθεί. Όλοι όσοι έχουν μολύνει τη φωλιά τους πρέπει να φοβούνται να κάνουν κάτι ασήμαντο με κάποιον. Φόβος παρενόχλησης, ορκωμοσίας, χειρονομιών

Source