Ο APOEL κέρδισε, ανέπνευσε και βλέπει έξι

Τέλος, θα αποχαιρετήσουν τον ΑΠΟΕΛ. Στο πλαίσιο του 24ου παιχνιδιού του Πρωταθλήματος Cyta, οι μπλε-κίτρινοι νίκησαν τον Ολυμπιακό 2-3 στο Μακάρεο, πηδώντας τα πρώτα έξι.

Η ομάδα του Σάββας Πουρσαϊτίδης μείωσε τη διαφορά από την 6η θέση, όπου η Ντόξα είναι με 29 πόντους μετά τη νίκη της με 27 πόντους μετά την ΑΠΟΕΛ.

Μετά από 4 συνεχόμενες ήττες σε 4 παιχνίδια, κέρδισε το APOEL, το οποίο μπορεί να παίξει αποφασιστικό ρόλο στη συνέχεια. Ο “Ολυμπιακός” παρέμεινε με 28 πόντους, ο οποίος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να αφήσει τον ΑΠΟΕΛ πίσω, κάνοντας μια προσπάθεια να μπεί στους πρώτους έξι.

Το Blues πήρε μια κεφαλίδα με τον Κλωναρίδη στο 24ο λεπτό. Η Σαμπίνια καθυστέρησε να κυνηγήσει την μπάλα, και ο Γκάρνερ την έκλεψε και το γύρισε προς τον Κλονναρίδη, ο οποίος έγινε 0-1 με ισχυρή θέση.

Το Blues σημείωσε στο 56ο λεπτό με κεφαλιά από τον Ensu μετά από ένα κόρνερ από τον De Vincenzi.

Olympian: Tsupi (67 ‘Michael), Psaltis, Sampinia, Mileti (67’ Manrique), Sally (67 ‘Pechivanis), Mantzis, Ka, Santana, Sarfo, Nanisio, Andreou (67’ Gustavo)

ΑΠΟΕΛ. Uzo, Vinicius, Merkis, Wheeler, Ensue, ah ahid (86 ‘Dogala), Anuar, Ludemo (46’ De Vincenti), Clonaridis, Castonis (82 ‘Ephrem), Garner (86’ Sahar)

Κίτρινα: Andreu, Santana / De Vincentzi, Garner

Διαιτητής: Nicholas George Lodge

Πρώτος βοηθός διαιτητή: Petru Petros

Ο δεύτερος βοηθός διαιτητή είναι ο Χριστός

4ος διαιτητής: Argiru M. Αντρέας

VAR – Σωτηρίου Λούκας

AVAR – Νίκος Έγκλζου

Παρατηρητής: Tratu Leontios

Δείτε την εξέλιξη του αγώνα στο Sportime.

Source