Ο Ataoğlu παρουσίασε τις ευχές του για το νέο έτος

Στον Τουρισμό, όπου έχουμε φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ στο παρελθόν με το έθνος μας με τη δύναμη που παίρνουμε από τους ανθρώπους, θα εργαστούμε ξανά και ξανά με την επίγνωση της ευθύνης μας το 2021 για να μας κάνει να ξεχάσουμε όλες τις αρνητικές του 2020 στον τομέα του τουρισμού και του περιβάλλοντος.

Αναμφίβολα, κάθε τομέας έχει μάθει σοβαρά διδάγματα από την πανδημική περίοδο που επηρεάζει αρνητικά ολόκληρο τον κόσμο από το 2020.

Όπως τόνισα στις προηγούμενες περιόδους υπουργείου μου, δεν μπορεί να φανταστεί κανείς μια ΤΔΒΚ χωρίς τουρισμό. Σήμερα, είμαι βέβαιος ότι κάθε πολίτης και όσοι διευθύνουν τη διοίκηση της χώρας μπορούν να το δουν πιο καθαρά. Όλοι πρέπει να προστατεύσουμε την Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, που είναι ένα νησί από τον παράδεισο. Πρέπει να αναπτύξουμε τη χώρα μας δουλεύοντας για ένα καθαρό και βιώσιμο περιβάλλον, προωθώντας τον πολιτισμό μας, αγκαλιάζοντας τον τουρισμό με όλα τα χέρια μας.

Θα πρέπει να καλωσορίσουμε το 2021 με ελπίδα, ειδικά για μια ΤΔΒΚ που έχει πάρει τη θέση της ασφαλέστερης χώρας στον κόσμο μετά την πανδημία και τις πληγές του 2020, η οποία ήταν πολύ δύσκολη για τους ενδιαφερόμενους του τουρισμού.

Τώρα; Και πάλι, αποδεχόμενα όσα έχουμε πετύχει στο παρελθόν ως αρχή, πρέπει να συνεχίσουμε να περπατάμε σε αυτό το μονοπάτι με την ίδια αποφασιστικότητα και αποφασιστικότητα το 2021. Γι ‘αυτό, θα δουλέψουμε μέρα και νύχτα και τη μεγαλύτερη πιθανότητα όλων των δυσκολιών στην ειρήνη και την ευημερία της Πατρίδας αύριο, αφήνοντας πίσω μαζί με την Τουρκία, θα συνεχίσουμε να χτίζουμε.

Το 2021, στοχεύουμε να είμαστε ο προτιμώμενος προορισμός του κόσμου με τη φύση, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την ιστορία και την αξιοπρέπεια του.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο μια νέα χρονιά όπου οι πόλεμοι έχουν τελειώσει, οι ασθένειες έχουν φύγει και τα δάκρυα τελειώσουν.

.Source