Ο Beşiktaş ανταγωνίζεται την Tottenham

Μπλουζα Ο Beşiktaş, συνεχίζοντας την άνοδο του με νίκες στην κορυφή, προχωρά με πλήρη ταχύτητα. Ο Beşiktaş νικώντας τον Karagümrük με διαφορετικό σκορ 4-1, μετακίνησε τον αρχηγό του F. Bahççe σε διαφορά με 2 πόντους αφού έχασε πόντους στη Σίβας και ολοκλήρωσε την 20η εβδομάδα με 41 πόντους. Υπό την ηγεσία του προπονητή Sergen Yalçın, οι ασπρόμαυροι, που έχουν επιτύχει την ακεραιότητα της ομάδας και έχουν κερδίσει την εκτίμηση όλων των ανθρώπων που είναι προκατειλημμένοι στο ποδόσφαιρο, θέλουν να σπάσουν νέα ρεκόρ και να κερδίσουν το πρωτάθλημα στο τέλος του εποχή.

ΔΙΑΦΟΡΑ 2 ΣΗΜΕΙΑ
Υιός Ο Beşiktaş, ο οποίος κέρδισε την 7η νίκη του σε 8 αγώνες, ήταν 7 πόντους πίσω από τον ηγέτη την 12η εβδομάδα και σημείωσε 2 πόντους την 19η εβδομάδα. Ο Beşiktaş πήρε επίσης την ταυτότητα του επιθετικού με τον Yalçın. Οι μαύροι και οι λευκοί, που είχαν συνήθεια να κερδίζουν, έφτασαν τα 45 γκολ σε 19 αγώνες. Ο Beşiktaş σημείωσε 2 ή περισσότερα γκολ σε 11 από αυτούς τους αγώνες, σκοράροντας 18 από 19 ομάδες, αλλά δεν σημείωσε μόνο το G. Union. Από τον 19ο αγώνα, οι μαύροι και οι λευκοί πέτυχαν κατά μέσο όρο 2,36 γκολ ανά παιχνίδι και πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον 44 γκολ στους υπόλοιπους 21 αγώνες για να σπάσουν το δικό τους ρεκόρ γκολ.

ΤΡΙΠΛΟ ΜΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ
Η Mensah, ο Aboubakar και ο Larin κυριολεκτικά εισέβαλαν στο Ολυμπιακό Στάδιο Atatürk με τους στόχους τους στον αγώνα Karagümrük, όπου ο Beşiktaş έριξε την θέση του ηγέτη με διαφορά πόντων. Απεργούς Καμερούν και Καναδά συνεχίζουν να αερίζουν τα δίχτυα Έχοντας σημειώσει δύο γκολ ταυτόχρονα, ο Mensah έκανε επίσης διπλό για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Super League.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΝΤΑΜ
Υιός Ο Beşiktaş, η αήττητη ομάδα της περιόδου, παίζει στην κορυφή της ευρωπαϊκής αρένας. Αυτή τη σεζόν, υπάρχουν μόνο δύο ομάδες στο Super League και τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης με δύο παίκτες να σκοράρουν 10+ γκολ, τον Beşiktaş και το Tottenham. Ενώ ο Aboubakar αύξησε τον αριθμό των γκολ σε 10 και ο Larin σε 12 σε μαύρο και άσπρο. Στη βρετανική ομάδα Tottenham, ο Kane (12) και ο Son (12) έχουν φτάσει σε αυτούς τους αριθμούς.

.

.Source