Ο Çavuşoğlu κυκλοφόρησε ένα μήνυμα με την ευκαιρία της 23ης Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού – BRTK

Ο υπουργός Γεωργίας και Φυσικών Πόρων Nazim Cavusoglu, Τουρκία 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού με την 101η επέτειο από την έναρξη της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης έχει εκφράσει μεγάλο ενθουσιασμό που γιορτάζουν.

Στο μήνυμα που δημοσίευσε λόγω της ημέρας, ο Çavuşoğlu δήλωσε ότι διέρχεται μια δύσκολη περίοδο για ένα χρόνο λόγω της επιδημίας Covid-19, «Ενώ προσπαθούμε να ξεπεράσουμε αυτές τις εξαιρετικές συνθήκες με τις λιγότερες ζημιές με ολόκληρο τον κόσμο, ειδικό ημέρες που ενισχύουν την ενότητα και την αλληλεγγύη μας αποκτούν ακόμη μεγαλύτερο νόημα σε μια τέτοια περίοδο. «Βιώνουμε τη χαρά και τον ενθουσιασμό των παιδιών μας στις 23 Απριλίου σήμερα, όπως ήταν χθες»,

Μήνυμα προς τον “Τουρκοκύπριο λαό, τον πόλεμο της Ανεξαρτησίας, τη Μεγάλη Εθνική Δημοκρατία της Τουρκίας με την έναρξη της Συνέλευσης του Κράτους που υποστήριζε ότι η οργάνωση βρισκόταν πάντα δίπλα στον τουρκικό λαό”, συνέχισε ο Cavusoglu, η τουρκοκυπριακή υποστήριξη του λαού με ενθουσιασμό ο εθνικός αγώνας φωτιά του λαού της Ανατολίας, αυτό που μοιράστηκε τον ενθουσιασμό, τόνισε ότι η δέσμευση με την αμετάβλητη μητρική πατρίδα της Τουρκίας.

Ο Çavuşoğlu δήλωσε ότι ο λαός, εμπνευσμένος από τον αγώνα που ηγείται ο Γκάζι Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, έδωσε εθνική αντίσταση και αγώνας για ύπαρξη στο νησί, στέφοντας αυτόν τον αγώνα με τη δήλωση της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου, συνεχίστηκε ως εξής:

“Ο ιδρυτής της Δημοκρατίας της Τουρκίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, αυτή η ξεχωριστή μέρα, η μελλοντική μας εγγύηση που έχει ως δώρο διακοπών στα παιδιά μας.

Οι λαοί μας έχουν υιοθετήσει τις αρχές και τις μεταρρυθμίσεις του Atatürk, τα παιδιά μας έχουν μεγαλώσει στο πλαίσιο αυτών των θεμελιωδών αξιών και συνεχίζουν να μεγαλώνουν.

Η 23η Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού είναι η ημέρα κατά την οποία ενισχύεται η εθνική ενότητα και αλληλεγγύη με τη Πατρίδα, αυξάνονται τα συναισθήματα της φιλίας, της αδελφότητας και της ειρήνης, και αυτά δεν είναι μόνο λόγια, αλλά οι έννοιες τους εκφράζονται έντονα.

Δυστυχώς, λόγω της επιδημίας, θα γιορτάσουμε ξανά τον εορτασμό της Εθνικής Κυριαρχίας και της Ημέρας του Παιδιού φέτος σε στενό πλαίσιο. Ωστόσο, αυτή η κατάσταση δεν αποτελεί εμπόδιο για να ζήσουμε τη χαρά των διακοπών μας. “

Ο υπουργός Γεωργίας και Φυσικών Πόρων Ναζίμ Τσαβσούγλου δήλωσε ότι το λαμπρό μέλλον της χώρας είναι παιδιά και είπε: «Είναι η εγγύησή μας, η εγγύηση της κυριαρχίας μας και οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες της χώρας μας».

“Με αυτήν την Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, την Τουρκική Δημοκρατία και τα παιδιά του κόσμου στις 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και γιορτάζουμε την Ημέρα του Παιδιού, μοιραζόμαστε τη χαρά της γιορτής των παιδιών μας και την ευτυχία, ειδικά τον Γκάζι Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, συντρόφους του ελέους, ευγνωμοσύνη” σπίτι μου. “

BRT / TAK

Source