Ο Devrim Saltoğlu είναι στη σειρά Winter Island Winter!

Ο Kavak Yelleri, ένα από τα ονόματα που προσελκύει την προσοχή με την ηθοποιία και την ομορφιά των οθονών, είναι γνωστό και λατρεύεται με τον χαρακτήρα του Asli, ο οποίος έπαιξε στη σειρά Kavak Yelleri, ο οποίος είχε μια καταιγίδα στις οθόνες για λίγο. Πέλιν ΚαραχάνΈνα νέο δράμα που επιστρέφει σε σκηνές μετά από τρία χρόνια Χειμώνας στο νησί της ΚύπρουΟι προετοιμασίες συνεχίζονται.

20-12 / 29 / αψέντι-karahan.png

Το έργο casting του προγράμματος σειράς, στο οποίο ο ηθοποιός Ahmet Kural θα απεικονίσει τη σύζυγο του χαρακτήρα που θα παίξει ο Karahan, συνεχίζεται. Η σειρά “Cyprus Island Winter” που προετοιμάστηκε για το TRT από την TMC Film, της οποίας είναι ο προϊστάμενος του Erol Avcı, θα είναι στο σκηνικό τον Ιανουάριο. Οι Emre Özdür και Başar Başaran θα γράψουν τη σειρά σε σκηνοθεσία του Hakan İnan.

Ο Devrim Saltoğlu είναι στη σειρά Winter Island Winter!

20-12 / 29 / επανάσταση-saltigly.jpg

Μοιραστήκαμε μαζί σας την είδηση ​​ότι οι Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın και Miray Akay θα εμφανιστούν στη σειρά των οποίων οι πρόβες ανάγνωσης συνεχίζονται. Ήταν θέμα περιέργειας που θα έπαιζε τον Rauf Denktaş, τον βασικό χαρακτήρα της σειράς, η οποία ξεκίνησε το 1964 και έληξε το 1974. Ο ρόλος έπαιξε η επιτυχημένη ηθοποιός Devrim Saltoğlu.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον λογαριασμό τηλεοπτικής σειράς Instagram από τον παρακάτω σύνδεσμο και να ακολουθήσετε τα τελευταία νέα της σειράς στο Instagram.