Ο Devrim Saltoğlu μετακόμισε από την τελική σειρά της Star TV στην φιλόδοξη σειρά της TRT1!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Μια πολύ ειδική παραγωγή που απεικονίζει την Κύπρο σε οθόνες TRT1 θα συναντηθεί σύντομα με το κοινό. Υπήρξαν κάποιες πληροφορίες σχετικά με την τηλεοπτική σειρά Cyprus Island Winter, της οποίας οι προετοιμασίες ετοιμάστηκαν σχολαστικά από την TMC Film.

Ο Birsen Altuntaş από το TV100 ανακοίνωσε ότι το όνομα που θα δώσει ζωή στον Rauf Denktaş στην τηλεοπτική σειρά Cyprus Island Winter είναι ο Devrim Saltoğlu. Ο Saltoğlu θα κάνει τη διαφορά του στην οθόνη ως Rauf Denktaş, ιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου. Η ομοιότητα του ηθοποιού με τον αείμνηστο Ντενκτάς θα προσελκύσει επίσης την προσοχή.

Οι θεατές θυμούνται την τελευταία τηλεοπτική σειρά αστέρι του Devrim Saltoğlu The Pigeon, που έκανε τον τελικό. Ο ηθοποιός, που έδωσε ζωή στον χαρακτήρα του Celil, εκτιμήθηκε για την επιτυχημένη του παράσταση. Ο Saltoğlu, ο οποίος ενεργεί από το 2001, γράφτηκε στο μυαλό με τον χαρακτήρα του Seyhan Karadağlı στη σειρά με το όνομα Asmalı Konak. Η διάσημη ηθοποιός, που εμφανίστηκε επίσης στην οθόνη ως Cihan στη σειρά Sıla, έπαιξε επίσης τον χαρακτήρα της Kaya Demiröz στη δημοφιλή σειρά που ονομάζεται Cennet’s Tears.

Η σειρά Winter Island Winter θα μεταδοθεί στην οθόνη TRT1. Μια πολύ φιλόδοξη παραγωγή και ένα ισχυρό καστ ένωσαν. Εκτός από το Saltoğlu; Οι Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın και Miray Akay είναι τα ονόματα του τρέχοντος καστ της σειράς.

Η ιστορία του Κυπριακού νησιού στη χειμερινή σειρά θα θυμηθεί ξανά τον πόνο που βιώνει η Τουρκία θα ξεκινήσει το 1964 και θα τελειώσει με την Τουρκία που οργανώθηκε από ειρηνευτικές επιχειρήσεις το 1974.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις στο Instagram -> @tvdizianaliz

Εγγραφείτε

Source