“Ο Dignin θα ξεχαστεί, ο Dimitri δεν θα”

Ο Φανιούριος Κωνσταντίνου μίλησε με τη Cytavision μετά τη μεγάλη νίκη εναντίον της ΑΕΚ.

Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής PROTATHLIMA. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

“Ήταν ένα δύσκολο και παράξενο παιχνίδι λόγω της παρουσίας του Σοφρόνη Αυγούστη. Ξέραμε ότι μας γνώριζε. Η τεχνική διαχείριση έχει εργαστεί σκληρά τις τελευταίες 48 ώρες. Ο Apollo έπαιξε ένα από τα καλύτερα υπαίθρια παιχνίδια του, απαιτούσε, ανακουφίζει αποτελεσματικά το άγχος. Είχαμε την επιστροφή του Sacheti, το οποίο είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μας. Διατηρούμε το βλέμμα και τη νίκη, παραμένουμε ταπεινοί, η νίκη είναι αφιερωμένη σε κάθε Απολλώνιο ξεχωριστά, γι ‘αυτό γίνεται κριτική. «Παλεύουμε για αυτούς», είπε από την αρχή.

Και για τον Δημητρίου κατέληξε: “Κλήθηκε να φέρει ένα βαρύ φορτίο, παίρνοντας τη θέση του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Έχει πολλά να ελέγξει, δεν επηρεάζεται από την κριτική, և, φυσικά, έγινε διάσημος. Κάθε λάθος αφήνεται στον τερματοφύλακα. “Όλοι θα ξεχάσουν το μπουκέτο του Ντιγκίνι, ενώ το λάθος του Δημητρίου δεν θα ξεχαστεί.”

Ο Φανιούριος Κωνσταντίνου μίλησε με τη Cytavision μετά τη μεγάλη νίκη εναντίον της ΑΕΚ.

“Ήταν ένα δύσκολο και παράξενο παιχνίδι λόγω της παρουσίας του Σοφρόνη Αυγούστη. Ξέραμε ότι μας γνώριζε. Η τεχνική διαχείριση έχει εργαστεί σκληρά τις τελευταίες 48 ώρες. Ο Apollo έπαιξε ένα από τα καλύτερα υπαίθρια παιχνίδια του, απαιτούσε, ανακουφίζει αποτελεσματικά το άγχος. Είχαμε την επιστροφή του Sacheti, κάτι που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς. Διατηρούμε το βλέμμα και τη νίκη, παραμένουμε ταπεινοί, η νίκη είναι αφιερωμένη σε κάθε Απολλώνιστη ξεχωριστά, γι ‘αυτό γίνεται κριτική. «Παλεύουμε για αυτούς», είπε από την αρχή.

Και για τον Δημητρίου κατέληξε: “Τον κάλεσαν να πάρει ένα μεγάλο φορτίο, παίρνοντας θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Έχει πολλά να ελέγξει, δεν επηρεάζεται από την κριτική, և, φυσικά, έγινε διάσημος. Κάθε λάθος αφήνεται στον τερματοφύλακα. “Όλοι θα ξεχάσουν το μπουκέτο του Ντιγκίνι, ενώ το λάθος του Δημητρίου δεν θα ξεχαστεί.”

Source