Ο Dursun Oğuz, Υπουργός Οικονομικών, δημοσίευσε ένα μήνυμα για το Νέο Έτος.

Ο Dursun Oğuz, Υπουργός Οικονομικών, δημοσίευσε ένα μήνυμα για το Νέο Έτος.

Ο υπουργός Oğuz δήλωσε ότι το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά πάνω από την προβλεπόμενη και ότι ήταν υπό τη σκιά της επιδημίας του ιού της κορώνας που επηρέασε ολόκληρο τον κόσμο. Είπε, «Η μεγαλύτερη επιθυμία μας το 2021 είναι η υγεία να επικρατεί σε όλο τον κόσμο».

Υπενθυμίζοντας ότι το νέο έτος θα περάσει στα σπίτια μας για προληπτικούς σκοπούς λόγω της επιδημίας του ιού Corona, δήλωσε ο υπουργός Oğuz. «Θα θέλαμε να γιορτάσουμε τη νέα χρονιά με τους αγαπημένους μας φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, λόγω της επιδημίας του ιού της κορώνας που πλήττει τη χώρα μας καθώς και ολόκληρο τον κόσμο για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτή τη φορά θα πρέπει να συναντηθούμε μια νέα χρονιά στα σπίτια μας. Ωστόσο, δεν θα πέσουμε σε απόγνωση, θα φτάσουμε σε καλές μέρες προστατεύοντας πρώτα τη δική μας υγεία και μετά τη δημόσια υγεία μας, τηρώντας τους κανόνες, σεβόμενοι τους κανόνες, δίνοντας προσοχή στις μάσκες, την απόσταση και την προσωπική μας υγιεινή », είπε.

Ο Υπουργός Οικονομικών Dursun Oğuz, στο τέλος του μηνύματός του, ευχήθηκε το 2021 να φέρει υγεία, ειρήνη, ηρεμία και ευημερία στη χώρα μας, στο έθνος μας και σε όλη την ανθρωπότητα.

.Source