Ο Emre Törün είναι στη νέα σειρά του TRT1 αφού ο Eşkıya δεν θα γίνει ο κυβερνήτης του κόσμου!

TelevisionGazetesi.com / Λεπτομέρεια – Η κύρια ηθοποιός Emre Törün, η οποία γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1972, είναι ένα από τα ονόματα που υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό… Ο ηθοποιός, ο οποίος εμφανίστηκε με τον χαρακτήρα του Intelligenceist Nevzat στην πιο πρόσφατη τηλεοπτική σειρά Bandit No Ruler, δεν εμφανίστηκε στο κοινό για σχεδόν 3 χρόνια.

Ο Törü, ο οποίος έδωσε ζωή σε πολλούς διαφορετικούς ρόλους στην καριέρα του, συμμετείχε σε φιλόδοξες παραγωγές. Ο ηθοποιός, τον οποίο παρακολουθήσαμε σε έργα όπως Black Angel, Back Streets, Waiting for the Sun, Bandit No Ruler στον κόσμο, έχει επίσης εμφανιστεί σε διαφορετικές ταινίες.

Ο Emre Törün έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα από την οθόνη μετά το EDHO, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε. Ο ηθοποιός εντάχθηκε στο καστ των πολύ φιλόδοξων νέων σειρών του TRT1, το οποίο θα μεταδοθεί τη νέα χρονιά.

Ο Pelin Karahan, ο Serkan Çayoğlu και ο Ahmet Kural είναι τώρα στη σειρά Winter Island Winter, η οποία περιλαμβάνει επίσης τον Törün. Σύμφωνα με τα παρασκήνια του δημοσιογράφου Birsen Altuntaş, η Emre Törün θα δώσει ζωή στον ρόλο του Μακάριου. Η σειρά Χειμερινού Νησιού Κύπρου, η οποία θα πει την περίοδο μεταξύ 1964-1974, θα φέρει στην οθόνη τις οδυνηρές ημέρες των Τουρκοκυπρίων.

Ο Μακάριος, τον οποίο έπαιξε ο Emre Törün, ήταν ο πρώτος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ήταν μεταξύ των ηγετών του κινήματος Enosis, το οποίο ξεκίνησε να ενώσει την Κύπρο με την Ελλάδα. Η Emre Törün, ένας πολύ απαιτητικός ρόλος και η Τουρκία δεν παίζει ότι ο Μακάριος θυμάται καλά ότι παίρνει στην πραγματικότητα ένα ρίσκο.

Η Emre Törün θα επιστρέψει στη σειρά ξανά με ένα πολύ φιλόδοξο έργο που θα αντικατοπτρίζει τη δίωξη του τουρκοκυπριακού λαού μεταξύ του 1964-1974. Με την ειρηνευτική επιχείρηση της Κύπρου το 1974, η ιστορία θα τελειώσει.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις στο Instagram -> @tvdizianaliz

Εγγραφείτε

Source