Ο Ender Denktaş Vangöl ανακοινώνει την παραίτησή του από το DP

Μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος της Λευκωσίας Μέλος του Συμβουλίου του Τουρκικού Δήμου Ender Denktaş Vangöl ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε από την πλευρά του.

Ο Vangöl έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

έμβλημα69

«Ακριβώς 11 μήνες, εύκολο να το πούμε, είμαστε υπομονετικοί με κάθε είδους αφήγηση, συμπεριφορά, προδοσία, ανύπαρκτα κουτσομπολιά. Παρόλο που είχα γράψει στο Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο μια απόφαση που πήρα προσωπικά πριν από μήνες, δεν την έβαλα σε ισχύ λέγοντας «πνευματικότητα» και πάντα υπομονετικά να βελτιωθούν. Όπως κάθε υπομονή έχει τέλος, υπάρχει ένα όριο σε κάθε αντοχή. Αυτό είναι το τέλος. Φυσικά, το να είσαι μέρος ενός διοικητικού συστήματος όπου οι φωνές μας δεν ακούγονται με κανέναν τρόπο και όπου κάθε λάθος παραμένει σιωπηλό και όπου ενεργούμε πάντα σύμφωνα με τις εντολές κάποιου δεν είναι και δεν ήταν κατάλληλο για την ψυχή και τις πεποιθήσεις μου.

Είναι το τελευταίο μου σημείο που δεν καταφέραμε να αφομοιώσουμε ούτε το παρελθόν και να μην μιλήσουμε για τις συμπεριφορές που συνεχίζονται με τον ίδιο τρόπο. Έτσι, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, απορρίπτετε ο ένας τον άλλον όπως θέλετε και πρέπει να είστε σε θέση να συμμετάσχετε σε όσους το κάνουν αυτό χωρίς να κάνουν ήχο. Επομένως, δεν είστε ικανοί να πείτε ότι σταματάτε σε τυχόν αδικήματα που ενδέχεται να έχουμε. Έτσι, θα ακολουθείτε πάντα την παραγγελία κάποιου, όπως αποδεικνύεται. Είστε ένας από αυτούς που μπορεί να υπολογίσει το άλλο μέρος από το Κόμμα, το οποίο αυτή η τελευταία πράξη δεν συμμορφώθηκε με κανέναν ηθικό κανόνα, και ο οποίος έχει γίνει για μήνες και χρόνια προσπάθειας μέσα του για μήνες και χρόνια στις αξίες μας, τους οποίους εσείς μπορεί να επαινέσει πρώτα και μετά να σβήσει αμέσως.

Ο κωφός σουλτάνος ​​ξέρει ότι δεν μπορείτε να βγείτε έξω που δεν προστατεύσατε την πιο δύσκολη στιγμή. Τώρα, αντί να συμμετέχουν στους θεατές σε εκείνους που μπορούν να διαγράψουν άτομα που είναι χρήσιμα με μια “δικαιολογία” με τον ίδιο τρόπο, θα είναι στο κοινό και τουλάχιστον όσο μπορείτε, τουλάχιστον αυτοπροσώπως, δίνοντας την ευκαιρία να παραμείνω σιωπηλός για όλα τα λάθη και με κανένα τρόπο να το εγκρίνω. Δεν θα δώσω τη συγκατάθεσή μου με οποιονδήποτε τρόπο στις τάσεις σου να ρέουν οπουδήποτε είναι η ροή, αντί να περιθωριοποιήσω τις σκέψεις και τις συμπεριφορές που δεν χρειάζεται να είμαι «στην εξουσία», υποτίμηση και σε σέρνω μετά από το ρέον νερό, πνίγοντας στο νερό του οποίου η πορεία αλλάζει με οποιαδήποτε προσπάθεια, και παρακολούθησα με αγωνία με υπομονή μέχρι την τελευταία στιγμή. και ότι δεν θα είμαι σε μια πολιτική κατανόηση που δεν κάνει κανένα λάθος από δεν ενοχλούμαι συμμετέχοντας σε όλη αυτή την παραμόρφωση και με την ευκαιρία αυτή, θα συνεχίσω το καθήκον μου ως μέλος του «Δημοτικού Συμβουλίου», το οποίο εκλέχθηκα με την εκτίμηση του κοινού. Δηλώνω ότι παραιτήθηκα από το δημοκρατικό κόμμα με την ελεύθερη και ελεύθερη βούλησή μου, ζητώντας συγγνώμη από την οικογένειά μου, την οποία δεν έχω συμβουλευτεί ποτέ για την παραίτησή μου και τους οποίους πιστεύω ότι θα με καταλάβουν, και έπειτα σε ανθρώπους που με πιστεύουν και με αγαπούν.

Από σήμερα, δεν θα είμαι σε καμία πολιτική αντίληψη που δεν θα προσπαθήσει να μετατρέψει τη δικαιοσύνη σε μια χώρα που μπορεί να ζήσει με ανθρώπινη, δίκαιη και νομική δικαιοσύνη, και ότι η «πολιτική» κατανόησή μας περιλαμβάνει πρώτα απ ‘όλα σεβασμό, αγάπη, συνείδηση , πίστη και πνευματικότητα, σε οποιαδήποτε κατανόηση χωρίς πνευματικότητα, με αυτοπεποίθηση, πίστη. Και το πιο σημαντικό, δηλώνω ρητά ότι δεν μπορεί και δεν μπορεί να είναι μια δομή που διαχειρίζεται ένας ανθρώπινος τρόπος διοίκησης. Έτσι μάθαμε την πολιτική όχι με τον τρόπο που την καταλαβαίνεις, αλλά με τη συνειδητοποίηση ότι η λέξη “κόπωση” δεν είναι καθόλου στην πολιτική λογοτεχνία. “

Source