Ο Erkan Eğmez πιάστηκε ξανά σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη

Ο ύποπτος Erkan Eğmez, ο οποίος είναι γνωστός για τον εθνικισμό του στη χώρα μας, αλλά συνελήφθη με την παράνομη διέλευση παραβιάζοντας τη στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη στη Νότια Κύπρο πολλές φορές, συνελήφθη επίσης στο δρόμο της επιστροφής μετά από διέλευση από την στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη χωρίς άδεια. Λάβατε 8 ακόμη ημέρες κράτησης εναντίον του εν απουσία, με την αιτιολογία ότι ξεκίνησε η διαδικασία καραντίνας.

Λεπτομέρεια Special-Evolution Wedge

Στο δικαστήριο, ο αστυνομικός Ali Aydoğanlı, ο οποίος κατέθεσε το θέμα, παρουσίασε τα ευρήματα του περιστατικού. Ο ύποπτος του Aydoğanlı, Erkan Eğmez, τέθηκε υπό κράτηση για παραβιάσεις της στρατιωτικής απαγορευμένης ζώνης του 1ου βαθμού, αφήνοντας την ΤΔΒΚ χωρίς άδεια και εισήλθε στο έδαφος της ΤΔΒΚ χωρίς άδεια. Αφού αποχώρησε από την ΤΔΒΚ χωρίς άδεια, παραβίασε την Απαγορευμένη Ζώνη του 1ου Βαθμού, μπήκε στη ζώνη ασφαλείας και συνάντησε έναν άγνωστο οδηγό οχήματος του οποίου η πινακίδα και ο οδηγός δεν μπόρεσαν να εντοπιστούν, στις 7 Ιανουαρίου 2021, στην περιοχή ευθύνης της στρατιωτικής απαγορευμένης ζώνης του υπόπτου της αστυνομίας. Είπε ότι η επιστροφή του από το δρόμο στην ΤΔΒΚ εντοπίστηκε στα πλάνα. Η εμπιστοσύνη του υπόπτου της αστυνομίας. Δύναμη. Κομ. Δήλωσε ότι συνελήφθη σύμφωνα με εκκρεμούσα απόφαση που ελήφθη από το στρατιωτικό δικαστήριο και ότι η έρευνα συνεχίστηκε και ότι δεν παραπέμφθηκε ενώπιον του δικαστηρίου επειδή βρισκόταν σε καραντίνα. Η αστυνομία ζήτησε να κρατηθεί ο ύποπτος για 8 ημέρες, λαμβάνοντας υπόψη την περίοδο καραντίνας, έτσι ώστε η έρευνα να μπορεί να διεξαχθεί με ασφάλεια.

Ο δικαστής Meltem Dündar, ο οποίος αξιολόγησε την κατάθεση που δόθηκε παρουσία της, διέταξε την ύποπτη να κρατηθεί για 8 ημέρες για σκοπούς έρευνας.

δικαστήριο - erkan-egmez.jpg

.Source