“Ο Fabiano ήθελε ανυπόμονα να κινηθεί … Δημοσιογράφος Κύπρος

Στην περίπτωση του Φάμπιανο, που ήθελε η ΑΕΚ Αθηνών, έχουν μια επιχείρηση στην Ελλάδα, σύμφωνα με το contra.gr, το οποίο λέει ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να μετακινηθεί ανυπόμονα στους δικέφαλους μυς.

Πώς είναι το άρθρο;

Παρά τις δηλώσεις για το αντίθετο, την επικοινωνιακή πολιτική υποστήριξης των υπαρχόντων τερματοφύλακες, η οποία κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος στη διαδικασία, το NPP προσπάθησε να κάνει το σωστό κατά τη διάρκεια του χειμερινού παραθύρου μεταφοράς, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπάθησε να το κρύψει. Η απόφαση να ενισχυθεί η θέση του τερματοφύλακα ήταν σωστή, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι στο τέλος δεν υπήρχε επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι προγραμματιστές μεταφορών, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κων, έχουν ασχοληθεί με τουλάχιστον πέντε τερματοφύλακες, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι υπήρχαν άλλοι άνθρωποι που απλά δεν είδαν το φως της ημέρας. Η πρώτη προσπάθεια έγινε στις αρχές Ιανουαρίου, όταν έγιναν σοβαρές προσπάθειες για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Ρενάν Ριμπέιρο από την Sporting Lisbon. Ήταν πρώτος στη λίστα εκείνη τη στιγμή, αλλά η απόκτησή του δεν ήταν δυνατή, καθώς ο πορτογαλικός σύλλογος ζήτησε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ και δεν σκέφτηκε να πάρει δάνειο το επόμενο καλοκαίρι, όπως η Ένωση που ήθελαν.

Αργότερα, η ΑΕΚ ασχολήθηκε εκτενώς με την υπόθεση του βραζιλιάνου τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Fabiano Ribeiro, αλλά το χρυσό τμήμα δεν ανακαλύφθηκε, παρά το γεγονός ότι ο 32χρονος τερματοφύλακας ήθελε να μετακομίσει στην Ελλάδα άσκησε πίεση στη διοίκηση προς αυτή την κατεύθυνση. club Ωστόσο, υπήρχε λίγος χρόνος για να επιτευχθεί η συμφωνία, և απαιτείται έλλειψη εμπειρίας և προθυμία των ανθρώπων που εργάστηκαν σε αυτήν την προσπάθεια να το φέρουν σε τόσο σύντομο τέλος σε αυτό το παράθυρο μεταφοράς.

Πλησιέστερα σε όλους, η ΑΕΚ έφτασε στον ολλανδικό τερματοφύλακα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μάικλ Βερίπς. Όμως, ενώ όλα έδειξαν ότι οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις παρέμειναν, αποδείχθηκε ότι υπήρχε μια πιθανή παράμετρος που εμπόδισε τη μεταφορά. Η ελληνική πλευρά προσπαθούσε να δανείσει τον παίκτη, μια επιλογή να τον αγοράσει το επόμενο καλοκαίρι, όταν ο αγγλικός σύλλογος του έδωσε μόνο έξι μήνες χωρίς καμία υποχρέωση τον Ιούνιο του επόμενου έτους.

Ο ολλανδός τερματοφύλακας Michael Verrips ως παίκτης του Σέφιλντ Γιουνάιτεντ WWW.SUFC.CO.UK/

Ταυτόχρονα, το NPP μελέτησε τις περιπτώσεις του Ντάνιελ Τενενμπάουμ του Τελ Αβίβ του Μακάμπι της Βραζιλίας και του Ιάγκο Χέρριν του Αθλέτικ Μπιλμπάο του Τελ Αβίβ, για τους οποίους γράφτηκε στην πατρίδα ότι είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να αποκτήσει (և) το περασμένο καλοκαίρι. Και οι δύο περιπτώσεις εκτιμήθηκαν ως βοηθώντας το NPP να βελτιώσει τη θέση του σε αυτήν τη θέση, αλλά οι συμφωνίες δεν κατάφεραν να φτάσουν εδώ, προφανώς επειδή δεν υπήρχε αρκετός χρόνος στο τέλος του παραθύρου μεταφοράς.

Αν ψάχνουμε τώρα για ένα από αυτά που η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να συμπεριλάβει στις δυνατότητές της το επόμενο καλοκαίρι, είναι η Ομόνοια Φάμπιανο. Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος είναι πολύ «μαγειρεμένος» με αυτήν την ευκαιρία, του άρεσε το έργο, το οποίο του παρουσιάστηκε με ένα νέο γήπεδο (Opap Arena), την προοπτική να γίνει ο κύριος τερματοφύλακας της ΑΕΚ και το Κυπριακό σύλλογο, το οποίο είναι δύσκολο αντικατάσταση τον Ιανουάριο. δεν σκοπεύει να εμποδίσει την πορεία του εάν επιτευχθεί συμφωνία με το NPP. Ο Φάμπιανο έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με τη σειρά του προσπαθεί να φτάσει στο “Union”. Οι δύο πλευρές συζήτησαν μια διετή σύμβαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source