Ο Gübretaş οδηγεί τη συνειδητή γεωργία με μοντέλα

GÜBRETAŞ, η οποία συνέβαλε σημαντικά στη διάδοση της γεωργικής εκπαίδευσης στη χώρα μας με τις συνειδητές γεωργικές της δραστηριότητες, Με το έργο του «μοντέλου παραγωγής περιοχών», συνεχίζει να παρουσιάζει παραδείγματα αύξησης της παραγωγικότητας για τους κατασκευαστές. Η εταιρεία, η οποία πέτυχε αποτελέσματα πάνω από το μέσο όρο της χώρας και της περιοχής στις εφαρμογές που πραγματοποιήθηκαν το 2020, στοχεύει στη δημιουργία μοντέλων περιοχών παραγωγής για διαφορετικά εργοστάσια σε περισσότερα σημεία φέτος.

GÜBRETAŞ Η Τουρκία, ειδικά τα τελευταία 15 χρόνια, διεξήχθη εντατικά από τη συνειδητή καλλιέργεια δραστηριοτήτων διάδοσης προκειμένου να ενισχύσει τη γεωργική παραγωγικότητα γενικά, κατασκευαστές ανάλυση εδάφους, συνειδητή διατροφή φυτών, συνειδητές τεχνικές καλλιέργειας Εκπαίδευση και υπηρεσίες γεωργικών συμβούλων εξακολουθούν να παρέχονται σε τέτοια θέματα. GÜBRETAŞ, παρέχοντας αδιάλειπτα όλα τα είδη χημικών λιπασμάτων που χρειάζονται οι αγρότες κατά την περίοδο της επιδημίας, μοντέλο παραγωγής Συνέχισε να υποστηρίζει τους αγρότες με πρακτικές όπως.

Δηλώνοντας ότι η GÜBRETAŞ συνέβαλε στη γεωργική ευαισθητοποίηση σχετικά με τα έργα της με στόχο τη διάδοση των σωστών τεχνικών στους παραγωγούς. Γενικός διευθυντής Ahimbrahim Yumaklı, «Σύμφωνα με την αποστολή μας να αυξήσουμε την αποδοτικότητα που έχουμε διατηρήσει από την ίδρυσή μας, Παρέχουμε προστιθέμενη αξία στη γεωργία με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους αγρότες. Οι ειδικοί μας γεωπόνοι Σε αυτό το πλαίσιο, η προσέγγιση της Τουρκίας σε διάφορους κατασκευαστές με διαφορετικές μεθόδους και κανάλια συνεχίζει να παρέχει δωρεάν γεωργικές συμβουλευτικές υπηρεσίες. Με αυτές τις μελέτες, είμαστε ευτυχείς που είμαστε με τον κατασκευαστή οποτεδήποτε και οπουδήποτε ” είπε.

Η ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΥΞΗΣΕΙ ΣΥΝΕΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΤΕΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Τονίζοντας ότι η GÜBRETAŞ είναι μια εταιρεία που ενεργεί με ευθύνη κοινωνικού οφέλους για την ανάπτυξη της γεωργίας της χώρας Ahimbrahim Yumaklı, «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και την παράδοσή τους στους κατασκευαστές. Ταυτόχρονα, δείχνουμε πώς είναι δυνατόν να επιτευχθεί υψηλή παραγωγικότητα, παρουσιάζοντας συνειδητά παραδείγματα γεωργίας μέσω συνεργασιών με κορυφαίους παραγωγούς σε διάφορες επαρχίες. είπε.

Δηλώνοντας ότι μέσα σε αυτό το πλαίσιο, έχουν αυξήσει γρήγορα το μοντέλο παραγωγής τους σε 4-5 θέσεις κάθε χρόνο έως το 2017 τα τελευταία 3 χρόνια. Μπλεγμένος, «Πιστεύουμε ότι η προβολή και η εμφάνιση συγκεκριμένων παραδειγμάτων στη γεωργία δημιουργεί αποτελεσματική συνειδητοποίηση. Το αυξανόμενο ενδιαφέρον των παραγωγών στη μέθοδο απόκτησης πληροφοριών παρατηρώντας στον τομέα τα τελευταία χρόνια το υποστηρίζει επίσης. Για αυτόν τον λόγο, αυξάνουμε τον αριθμό των περιοχών παραγωγής μοντέλων από έτος σε έτος. Παρά την επιδημία, αυξήσαμε τις περιοχές παραγωγής του μοντέλου GÜBRETAŞ, τις οποίες δημιουργήσαμε σε 18 διαφορετικά μέρη της χώρας μας το 2018 και αυξήσαμε τον αριθμό σε 27 το 2019, σε 31 συνολικά, συμπεριλαμβανομένων 2 θέσεων στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου το 2020, επιπλέον 29 σημείων της χώρας μας. μίλησε.

Τον τελευταίο χρόνο, από καλαμπόκι έως ελιές, από φουντούκια έως ζαχαρότευτλα το σύνολο αναπτύχθηκε ευρέως στη χώρα μας Πρότυπες περιοχές παραγωγής για 16 διαφορετικά γεωργικά προϊόντα υπενθυμίζοντας ότι καθιέρωσαν ΜπλεγμένοςΕίπε ότι, παρά τις δυσκολίες που προκλήθηκαν από την επιδημία, πραγματοποιήθηκαν συγκομιδές σε αυτές τις δοκιμαστικές πλοκές που έκαναν τους παραγωγούς ευχαριστημένους.

Στην αξιολόγησή του σχετικά με τις διαδικασίες του έργου, «Όλα τα στάδια αυτών των εργασιών, τα οποία εκτελούμε από κοινού με ορισμένους παραγωγούς σε διαφορετικές επαρχίες σύμφωνα με τα κριτήρια που έχουμε καθορίσει, παρακολουθούνται στενά από τους γεωργικούς μηχανικούς της GÜBRETAŞ. Στη διαδικασία που ξεκινά πριν από τη φύτευση και συνεχίζεται μέχρι τη συγκομιδή, οι γεωργικοί μηχανικοί μας παρέχουν πραγματικά μια πρακτική εκπαίδευση ενημερώνοντας τον παραγωγό σε κάθε βήμα για την ανάπτυξη του φυτού. ρητό Γενικός Διευθυντής Yumaklıτόνισε ότι χάρη σε αυτές τις μελέτες, εξασφάλισαν την ευρεία χρήση της συνειδητής γεωργίας μεταξύ των παραγωγών.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στο μοντέλο παραγωγής εφαρμογών που πραγματοποιήθηκαν το 2020, Η μέση απόδοση στην Τουρκία και την περιοχή υπενθυμίζοντας τα αποτελέσματα με μερικά παραδείγματα Ahim brahim Μπλεγμένος, «Σε σύγκριση με τους κορυφαίους μέσους παραγωγούς απόδοσης στην περιοχή στο Siirt φέτος 49% σε φιστίκι Siirt, Στο Balikesir 52% σε αραβόσιτο ενσίρωσης, Ντίσετς φουντούκι στη συγκομιδή % 60Στο Yozgat ζαχαρότευτλα στην πράξη % 66 και στο Mersin ελιά Εάν στην περιοχή του μοντέλου % 117 Επιτύχαμε υψηλότερες αποδόσεις. Η Τουρκία συγκρίθηκε με τη μέση απόδοση στις εξόδους αυτών των τιμών. Αν και επιτυγχάνονται διαφορετικοί συντελεστές ανάλογα με το προϊόν, η περιοχή και οι τιμές του εδάφους της επιλεγμένης γης, γενικά, εάν είναι κατάλληλοι άλλοι παράγοντες. Συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε με συγκεκριμένα παραδείγματα σε διαφορετικά σημεία κάθε χρόνο ότι όταν η γεωργική παραγωγή γίνεται με συνειδητές μεθόδους, μπορεί να επιτευχθεί μέση αύξηση της απόδοσης τουλάχιστον 25-30 τοις εκατό από μια γη και αυτές οι τιμές μερικές φορές αυξάνονται πολλές φορές.” είπε.

Δηλώνοντας ότι τα προηγούμενα χρόνια, τα πρότυπα πεδία δεν διοργάνωσαν τις δραστηριότητες του χωραφιού και της ημέρας στον κήπο, που πραγματοποιήθηκαν με την ευρεία συμμετοχή των αγροτών στην περιοχή, λόγω των επιδημικών μέτρων. Μπλεγμένος, «Το 2020, ετοιμάσαμε ταινίες που δείχνουν τις διαδικασίες εφαρμογής και συγκομιδής που πραγματοποιήσαμε στα δοκιμαστικά πεδία και δημοσιεύοντάς τα σε ψηφιακά μέσα, μοιραστήκαμε τα αποτελέσματα των δειγμάτων εφαρμογών με όλους τους παραγωγούς. Αυτές οι ταινίες για τη συνειδητή γεωργία προσελκύουν μεγάλο ενδιαφέρον. είπε.

ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ YIELD

Δηλώνοντας ότι αυτά τα επιτυχημένα αποτελέσματα απόδοσης είναι σημαντικά όσον αφορά την εμφάνιση του αναπτυξιακού δυναμικού στη γεωργία της χώρας Ahimbrahim Yumaklı, «Εάν η εξάπλωση της συνειδητής χρήσης όλων των γεωργικών γαιών στην Τουρκία με τη βέλτιστη είσοδο μπορεί να αυξηθεί η απόδοση με βάση το εισόδημα των παραγωγών παρουσιάζουμε αυτό το μοντέλο με εφαρμογές. Η αύξηση του εισοδήματος των παραγωγών μαζί με την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα θα αυξήσει τη συμβολή της γεωργίας στην οικονομία της χώρας.μίλησε.

Σχετικά με τον προγραμματισμό της περιοχής του GÜBRETAŞ για το 2021 Γενικός Διευθυντής Yumaklı, «Στόχος μας είναι να αυξήσουμε σταδιακά τον αριθμό των επαρχιών και την ποικιλομορφία των προϊόντων στο μοντέλο των περιοχών παραγωγής. Σε αυτό το πλαίσιο, οι γεωργικοί μηχανικοί μας στον τομέα συνεχίζουν τις προετοιμασίες τους για να πάρουν μοντέλα για διαφορετικά προϊόντα όπως το σκόρδο, το καρότο και το φιστίκι εκτός από τα κύρια γεωργικά προϊόντα, συμπεριλαμβάνοντας τις επαρχίες όπως η Isparta, η Kayseri, η Yalova, η Iddr, η Şırnak, η Kastamonu και η Afyon, όπου δεν έχουν γίνει προηγούμενες μελέτες περιοχής παραγωγής. . Φέτος, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε ένα μοντέλο παραγωγής μοντέλου τουλάχιστον 33 μονάδων και να συνεχίσουμε αυτό το πρότυπο μοντέλο αποτελεσματικότητας με αυξανόμενο ρυθμό. μίλησε.

“ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ”

Υπενθυμίζοντας ότι η γεωργία και η γεωργική εκπαίδευση έχουν μακρά ιστορία στη χώρα μας. Ahimbrahim Yumaklı, «Εμείς, ως χώρα, έχουμε μεγάλες δυνατότητες και ευκαιρίες στον γεωργικό τομέα, ο οποίος έχει ολοένα και μεγαλύτερη στρατηγική σημασία όσον αφορά την κάλυψη των αναγκών τροφίμων και διατροφής της ανθρωπότητας. 10 Ιανουαρίου 1846 ιδρύθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις Γεωργική Σχολή Χαλκάιδείχνει τη σημασία που δίνεται στη γεωργική εκπαίδευση σε αυτές τις περιοχές. Σ’αυτή την περίπτωση Γιορτάζοντας την 175η επέτειο από την έναρξη της γεωργικής εκπαίδευσης στη χώρα μας, Προσφέρουμε το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας στους αγρότες μας, οι οποίοι συνεχίζουν να εργάζονται αφοσιωμένοι για αδιάκοπη γεωργική παραγωγή, ειδικά κατά τη διάρκεια της επιδημίας. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλος μιας τόσο πολύτιμης οικογένειας » είπε.

Πρακτορείο ειδήσεων Hibya

Source