Ο Gunman σκότωσε 5 άτομα στο Σικάγο των ΗΠΑ, 2 άτομα

Ο Gunman σκότωσε 5 άτομα, τραυματίστηκε 2 άτομα στο Σικάγο των ΗΠΑ

Αναφέρθηκε ότι ένας ένοπλος εισβολέας πυροβόλησε 7 άτομα σε διαφορετικές περιοχές την ίδια ημέρα στο Σικάγο των ΗΠΑ και 5 θύματα πέθαναν.

Ο Gunman σκότωσε 5 άτομα, τραυματίστηκε 2 άτομα στο Σικάγο των ΗΠΑ

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε η αστυνομία του Σικάγου, ο ένοπλος, του οποίου το όνομα αναγνωρίστηκε ως Jason Nightengale, άνοιξε πυρ σε 7 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών θυμάτων, σε διαφορετικές ώρες της ημέρας και 5 τραυματίες έχασαν τη ζωή τους.

Χθες, ο επιτιθέμενος στόχευσε τυχαία άτομα σε διάφορες περιοχές του Σικάγου, στοχεύοντας φοιτητή πανεπιστημίου, εργαζόμενο σε εστιατόριο και δύο γυναίκες φύλακα.

Ο Nightengale, ο οποίος σκότωσε επίσης μια 77χρονη γυναίκα που έλεγξε το ταχυδρομείο στην είσοδο μιας πολυκατοικίας, πυροβόλησε στο κεφάλι σε ένα εμπορικό κέντρο που μπήκε αργότερα, πέθανε στη σκηνή και η 81χρονη γυναίκα, που χτυπήθηκε από δύο σφαίρες, αναφέρθηκε ότι ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

ΦΥΛΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Αναφέρεται ότι ο Τζέισον Ντάντενγκαλε, ο οποίος εκτοξεύτηκε σε σύγκρουση με την αστυνομία, έχει ένα αφράτο αρχείο εγκλήματος που ανήκει στο παρελθόν του.

Σύμφωνα με το δικαστήριο του νομού Κουκ, ο 32χρονος επιτιθέμενος έχει μια σειρά συλλήψεων και διώξεων το 2005, συμπεριλαμβανομένων ζητημάτων όπως “παραβιάσεις όπλων και ναρκωτικών, κλοπή, θανατηφόρα επίθεση όπλων, ακατάλληλη συμπεριφορά και ενδοοικογενειακή βία”.

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source