Ο Hakan Tazegül έτρεξε στην Άγκυρα – BRTK

Αθλητική Ομοσπονδία Τουρκίας από την Ataturk στην Άγκυρα 27 Δεκεμβρίου Τρέχοντας την Εθνική ομάδα του Στρατού των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων που εκπροσωπεί επιτυχημένο αθλητή που συμμετέχει στη συλλογική μας Hakan Tazegul ως είσοδος στον τερματισμό, τρέχοντας σε συνεργασία με άλλους αθλητές. Η Τουρκική Αθλητική Ομοσπονδία που διοργανώθηκε από το Ataturk στις 27 Δεκεμβρίου λόγω της πανδημίας που τρέχει επιτρέπεται ορισμένος αριθμός αθλητών να διοργανώνεται συλλογικά από την Ομοσπονδία Αθλητισμού που ενσταλάχθηκε με τη συμμετοχή 10 γυναικών 10 ανδρών αθλητών.

Έτρεξε με τη σημαία του TRNC

Τρέξιμο με 20 αθλητές, αποτελούμενοι από πολιτικές και εθνικές ομάδες, στον αγώνα Atatürk 10 χιλιομέτρων στις 27 Δεκεμβρίου, ο οποίος ξεκίνησε στο Dikmen, όπου ο Γκάζι Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ έφτασε στην Άγκυρα, σιΟ κύριος αθλητής μας Hakan Tazgül, με ειδική άδεια, μετέφερε τη σημαία της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου κατά μήκος της διαδρομής των 10 χιλιομέτρων, ειδικά στο μπροστινό μέρος, και μπήκε στον τερματισμό συλλογικά μπροστά από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Άγκυρας. Ο Hakan Tazegül, ο οποίος είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας του Στρατού των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων, έτρεξε στους δρόμους της Άγκυρας με τη σημαία μας και ολοκλήρωσε την πορεία του σε μια διαφορετική ατμόσφαιρα, εντελώς διαφορετικό ενθουσιασμό και συναισθήματα λόγω της μακράς διαρκείας των ανθρώπων της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου. Αθλητική Ομοσπονδία Τουρκίας από την Ατατούρκ στην Άγκυρα στις 27 Δεκεμβρίου, αφού δόθηκαν μετάλλια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν.

Επιστρέφει στις 31 Δεκεμβρίου

Η Εθνική Ομάδα του Στρατού των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων, μαζί με την Ομοσπονδία Αθλητικής Τουρκίας, που διοργανώθηκε από το Ataturk στις 27 Δεκεμβρίου στην Άγκυρα (10 χλμ.), Εντάχθηκε στην επιστροφή των αθλητών της Βόρειας Κύπρου, Χακάν Ταζέγκουλ, 31 Δεκεμβρίου την Πέμπτη στο νησί.

Source