Ο Herczig πηγαίνει τέταρτος στο ERC με τον Skoda

Ο Norbert Herczig θα κυνηγήσει την επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ της FIA για τέταρτη σεζόν, επιστρέφοντας στη μάρκα Skoda με την οποία διεκδίκησε τρεις από τους τέσσερις εθνικούς τίτλους του.

Μετά από δύο σεζόν που βασίζονται στην ισχύ της Volkswagen Polo, ο Ούγγρος Herczig και ο συνοδηγός Ramón Ferencz θα επιστρέψουν στο Škoda Fabia με προδιαγραφές Rally2, το οποίο θα εγγραφεί κάτω από το πανό Škoda Rally Team Hungary.

Ο Herczig και ο Ferencz έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με την ομάδα Topp-Cars Rally από την Ουγγαρία, η οποία καθοδήγησε τους Andreas Mikkelsen και Ola Fløene στη νίκη στο Ράλι Ουγγαρία της περασμένης σεζόν.

Σημαίνει την ολοκλήρωση της μακράς και επιτυχημένης συμμαχίας τους με τον Baumschlager Rallye & Racing από την Αυστρία, την ομάδα που βοήθησε τους Herczig και Ferencz να κερδίσουν βάθρο ERC στο Ράλλυ της Ακρόπολης και το Ράλι Κύπρου το 2018, την πρώτη τους σεζόν στο πρωτάθλημα.

«Φαίνεται ότι δεν μπορώ να ξεφύγω από τη μάρκα», δήλωσε ο Herczig, του οποίου το πρώτο event με την Skoda Power ήταν το 1997. «Ξεκίνησα να αγωνίζομαι με την odakoda, πήρα τρεις τίτλους εθνικού πρωταθλήματος με την odakoda Fabia και πήραμε στο βάθρο με το Fabia R5 δύο φορές στο ERC.

«Η Porsche Hungária απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι εξαιρετικός συνεργάτης, το 2021 το Skoda Rally Team Hungary θα είναι και πάλι το όνομα της ομάδας μας».

Όλη η ουγγρική ομάδα ενθουσιάζει τον Herczig
Συμμετέχοντας στις δυνάμεις με την ομάδα Rally Topp-Cars, ο Norbert Herczig και ο Ramón Ferencz θα σχηματίσουν μια Ολλανδική ομάδα στο ERC.

«Η μεγάλη αλλαγή είναι η ομάδα εξυπηρέτησης», εξήγησε ο Herczig. «Μετά από εννέα χρόνια μαζί, έχουμε χωρίσει τους δρόμους με την ομάδα BRR και φέτος η ομάδα Topp-Cars θα προετοιμάσει το αγωνιστικό μας αυτοκίνητο.

«Μάθαμε πολλά από το BRR, αποχαιρετήσαμε με τη φιλία, αλλά έχουμε αποφασίσει προηγουμένως να ξεκινήσουμε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με ένα αυτοκίνητο που προετοιμάστηκε στην Ουγγαρία και ξέρω ότι έχουμε επίσης τις γνώσεις και την εμπειρία στην Ουγγαρία για να μας κρατήσει στην πρώτη γραμμή του ΕΣΕ. “

Ημερομηνία Ράλι Ουγγαρία καθορίζεται σταθερά στο ημερολόγιο
Η ημερομηνία του Ράλι Ουγγαρίας έχει ήδη καθοριστεί σταθερά στο ημερολόγιο του Herczig Με έδρα την πόλη Nyíregyháza, η εκδήλωση σφραγισμένης επιφάνειας έχει προγραμματιστεί ως ο προτελευταίος γύρος της σεζόν ERC από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου.

Source